Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πολλά παράπονα για το "κλάδεμα" των δέντρων

12/04/2024
1708 Εμφανίσεις
24 Σχόλια

Αρκετά είναι τα παράπονα συμπολιτών μας, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το "κλάδεμα" των δέντρων που πραγματοποιείται από την Υπηρεσία Πρασίνου το τελευταίο διάστημα.

Όπως μας λένε χαρακτηριστικά, μόνο κλάδεμα δεν είναι αυτό που γίνεται, αφού σχεδόν αποκεφαλίζουν τα δέντρα... 

Το ¨κουτσούρεμα" λοιπόν αυτό, όπως μας λένε οι πολίτες, δεν είναι καλό, ούτε για τα δέντρα, αλλά ούτε για εμάς που εν όψει ενός καυτού (σε θερμοκρασία) καλοκαιριού, δεν θα έχουμε πουθενά σκιά.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 24
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/04 - 02:02
5
Μία χαρα κόλλα με το 5g.....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 14/04 - 20:17
Ελεος
Καλα κανουν και τα κλαδευουν. Αμαν πια με τον καθς παλαβο ..
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/04 - 19:12
Μην κρίνετε χωρίς να σκεφτείτε πρώτα
Όλοι εσείς που σχολιάζετε αρνητικά θα έπρεπε να ντρέπεστε!! Οι λιγοστοί άνθρωποι που εργάζονται στο πράσινο δεν κάνουν ότι τους "καπνίσει" εκτελούν εντολές από ανώτερους!! Αν δεν σας κλαδεψουν τα δέντρα λέτε "γιατί δεν μας τα κλαδεψαν κλπ " αν τα κλαδεψουν λέτε " γιατί τα έκαναν τόσο κοντά κλπ" δεν μπορούμε να σας βρούμε πουθενά!!!Για πάτε εσείς για 8 ώρες μέσα στον ήλιο να σκύβετε, να ανεβοκατεβαινετε σκάλες, να κόβεται με το χορτοκοπτικό και να σας έρχονται πάνω σας όλες οι βρωμιές από κόπρανα σκύλων κλπ, να σας λένε πάτε εκεί και μετά από μία ώρα να σας παίρνουν τηλέφωνο να πάτε αλλού και πολλά άλλα... ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;; ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΡ ΠΟΤΕ;;;;Αυτοί οι άνθρωποι έστω και οι λιγοστοί που υπάρχουν που αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι τρία μόνο συνεργεία (ισως λεω και πολλα) και ενα όχημα με ενα μονο οδηγο για να μαζεύονται τα κλαδιά προσπαθούν όσο μπορούν να κρατάν την πόλη μας καθαρή σε οποιοδήποτε σημείο και αν τους στείλουν και αντί να πείτε ένα ευχαριστώ γκρινιάζετε και από πάνω!!! Ακόμα και στο κομμάτι των σκουπιδιών οι εργαζόμενοι είναι λιγοστοί και είναι λογικό να μην προλαβαίνουν να μαζέψουν όλα τα σκουπίδια του νησιού.... αλλά βέβαια έτσι είναι τα πολλά τα βλέπουμε αυτά όμως που όλοι εσείς ρίχνετε καθημερινά στους δρόμους στα πεζοδρόμια κλπ γιατί όλοι σας το κάνετε αυτό χωρίς να σκεφτείτε το ποιος θα τα μαζέψει μετά που στο κατω κατω μπορεί να είναι και δικός σας άνθρωπος ούτε λόγος!!!! Για πηγαίνετε εσείς να μαζεύετε σκουπίδια με το απορριμματοφορο να δείτε πως είναι αλλά βέβαια κανένας σας δεν θα το κάνει γιατί είναι "σιχαμενη " δουλειά δεν παύει όμως να είναι μια δουλειά που την κάνουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη τα λεφτά και θα έπρεπε να τους σέβεστε!!!Για να φτάσει το νησί μας να είναι καθαρό και περιποιημένο θέλει χέρια και όχι άτομα που σχολιάζουν από τους καναπέδες τους!!! Μην περιμένετε από λιγοστούς εργαζόμενους να κάνουν το νησί σε έναν μήνα στην πένα συμβάλετε και εσείς λίγο ο κάθε ένας με τον τρόπο του, πηγαίνετε να δουλέψετε καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, όταν την έχεις πραγματικά ανάγκη θα την κάνεις και δεν θα λες Α δεν βρίσκω δουλειά είμαι άνεργος!!! Οι υπηρεσίες πρασίνου και συγκομιδής απορριμμάτων χρειάζονται άτομα για να μπορέσουν να λειτουργήσουν όπως πρέπει!!!!ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ !!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Ανωνυμος προς ανωνυμους ειδημονεςς
Ανωνυμος προς ανωνυμους ειδημονεςς 13/04 - 16:23
Βοτανικη 1
Όλο αρλούμπες από ανίδεος. Σε ολ Α τα μέρη τα παραθαλάσσια έτσι τα κλαδευουν. Ο πλάτανος βοτανικός ας ανοίξουν ένα κολο βιβλιο γράφει ότι επιδέχεται και αυστηρά κλαδέματα. . Τα εν λόγω δένδρα ξοδεύτηκαν έτσι εδώ και 69 χρόνια κεφαλωτα .γι'αυτό έχουν σχηματιστεί και οι κεφαλές οι διογκωμενες. Εάν είχαν πάει μονοστελεχα όπως έβαλαν τα καινούρια στη Β.γεωργιου θα είχαμε άλλη ανάπτυξη.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 13/04 - 12:20
Ξέρετε
Τα ξύλα ...τι τα κάνουν.....ή δεν ξέρετε? Πολλά τα λεφτά!!!!!!!!!!!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/04 - 23:35
Γεωπόνος
Έπρεπε να τα είχαν κλαδέψει πριν δύο μήνες τώρα να έχουν βγάλει κλαδιά και φύλλα και όχι τώρα που είναι μέσα της άνοιξης να τα κλαδεύουν
Ελλάδα
Ελλάδα 12/04 - 22:09
Τρέχουν
Τρέχουν να προλάβουν τα παιδιά,να καθαρίσουν κήπους τα απογεύματα,να μαζέψουν ελιές για πούλημα,να πουλήσουν τα κλαδέματα απ' τα δέντρα της πόλη μας.....πως είναι πολυάσχολοι εργάτες,και τα δέντρα γύρω γύρω σε όλη την πόλη έχουν φτάσει στον Θεό τα αγριόχορτα,από πεζοδρόμια δεν περνάς, έχεις τον φόβο μην πεταχτεί κανένα φίδι!! Ντροπή
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/04 - 21:35
Άτιτλος
Αφού σε 2 μήνες πάλι γεμάτα θα είναι, πάτε καλά; Κάθε χρόνο τα ίδιο γίνεται.
Λυπάμαι
Λυπάμαι 12/04 - 21:00
Κλάδεμα
Κρανίου τόπος είναι όλη η πόλη. Τα πλατάνια, τα γιασεμιά οι κουτσουπιες, όλα με τον ίδιο τρόπο κλαδέματα.Δεν ενδιαφέρει κανέναν αν η όμορφη κηπουπολη που έφτιαξαν οι Ιταλοί δεν θα ανθίσει φέτος.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/04 - 20:36
Γνωμοδότηση.
Γειά σεμινάρια όλοι!Από δήμαρχο, συμβούλους, περιφέρεια, συμβούλους μέχρι τον τελευταίο εργαζόμενο στο δημόσιο! Στο θέμα εργασίας!Αλλά στις κοπές πίτας, φωτογραφίες και τσιμπουσια! Πάντα πρώτοι,και πρώτο τραπέζι! ΠΑΡΑΚΜΉ?
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/04 - 20:35
Δενδρα
Πραγματικά απαράδεκτοι. Το πράσινο είναι ζωή οξυγόνο και σκιά για κάποιον που θέλει την δροσιά ενός δένδρου.
Αναμεταδότης
Αναμεταδότης 12/04 - 18:02
Δέντρα
Μια ζωή εδώ και 40 χρόνια έτσι τα κλαδεύουν... Η τοξικότητα σας έχει χτυπήσει κόκκινο... Δεν βλέπετε που το νησί έχει γεμίσει Ρομά κάθε εθνικότητας, Πακιστανοί ξεκινάν να σκοτώνουν ανθρώπους, τα ναρκωτικά πάνε και έρχονται ανεξέλεγκτα και το επίπεδο ζωής αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει και πάει.. το κλάδεμα σας πειράζει
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/04 - 17:51
Προς βαγγελα
Χαλάρωσε λίγο, έπρεπε να είχαν Ίδη παραιτηθεί αφού δεν μπορούν και τους κράζει όλος ο κόσμος όλα είναι χάλια τα σκουπίδια κάθε 20 μέρες αδειάζουν τους κάδους χόρτα παντού σκουπίδια κ άλλα πολλά
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/04 - 17:27
Προς δημοτες
Ποιος είναι ο λόγος όπου τα αφήνουν κούτσουρα; δόξα τον Θεό ένα από τα θετικά του να μην πατάει ο δήμος στην κεφαλο...έχουμε τα δεντράκια μας σωα
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/04 - 17:24
Ανικανοι απο τα Lidl
Θεοδόση θελατε? 60% του δωσατε !!! Λουστειτε τον με τις υγειες μας !!!
Βαγγέλης
Βαγγέλης 12/04 - 16:09
Προς Κ. Τ.
Εσείς που κάνετε ονομαστική αναφορά σε άτομο θα ήταν πιο ντομπρο να το κάνατε επώνυμα.... ήρεμα το λέω.... Προς το παρόν ??
Πολιτης
Πολιτης 12/04 - 15:33
Ελεος
Ούτε το κλάδεμα των δέντρων δεν κάνει σωστά αυτός ο ανίκανος Δήμος!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/04 - 15:18
Mr
Ας ενημερωθεί ο Δήμος για τις νέες οδηγίες της ευρωπαϊκής ένωσης που απαγορεύει την δραστικό κλάδεμα των δέντρων εντός του αστικού ιστού διότι επιρεαζεται αρνητικά το μικροκλίμα της περιοχής. Επιτρέπει μόνο την διαμόρφωση και την κοπή μόνο αν υπάρχει κίνδυνος πτώσης κλαδιών.
Κ. Τ
Κ. Τ 12/04 - 15:09
Ανίκανη εντελώς
Μην τους ξηπνατε αφήστε τους ξεκουραζονται εδώ στο κόμβο τις Πειραιώς δεν πάνε να ανοίξουν τον αυτόματο πότισμα και έχουν ξεραθεί τα περισσότερα άχρηστη Σοφοκλή κρίμα είδη έχετε αποτύχει
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/04 - 14:45
Ο Κοτης
Ακουει????Ουτε και για κλαδεμα δεν ειστε ικανοι!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/04 - 14:45
.
Για να μην καθαρίζουν τα φύλλα.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/04 - 14:40
Nick
Μου λέει φίλος γεωπόνος ότι είναι τόσο λάθος να κλαδεύονται τόσο δραστικά τα δέντρα και ειδικά τα πλατάνια τα οποία έχουν εμφανή στον κορμό τους τα σημάδια από το στρες του εγκληματικού κλαδέματος.
Ανώνυμος..
Ανώνυμος.. 12/04 - 14:32
ΚΛΑΔΕΜΑ
ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/04 - 12:36
Χωρίς λόγια
Άχρηστοι

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ