Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ROTARY KΩΣ: ΔΩΡΕΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΚΩ

18/06/2024
125 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Την καλοκαιρινή βραδιά της Παρασκευής 14 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Κω στον υπέροχο χώρο του κ Χατζησάββα, ROOTS, στην Ζιά. 

Η συνεστίαση ήταν αφιερωμένη στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης -Παράρτημα Κω, μέλη της οποίας μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κω , κ Τρουμούλης αφού ευχαρίστησε τον Ροταριανό Όμιλο Κω για την πρόσκληση, αναφέρθηκε στο έργο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κω και για την εθελοντική προσφορά τους στις πυρκαγιές, στην ανεύρεση εξαφανισμένων ατόμων αλλά και για την προσπάθειά τους να ενημερώσουν και να επιμορφώσουν το κοινό πραγματοποιώντας εκπαιδευτικές ημερίδες και σεμινάρια για τις τεχνικές των Πρώτων Βοηθειών. 

Ο Ροταριανός Όμιλος Κω τιμώντας πάντα τους ανθρώπους της προσφοράς, προχώρησε στην δωρεά ενός προτζέκτορα, κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κω με σκοπό να διευκολυνθεί το έργο των εκπαιδευτικών σεμιναρίων. 

Την πανηγυρική συνεστίαση τίμησαν φίλοι του Ομίλου. 


Ο Πρόεδρος Βασίλης Χατζηχριστοφής

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Αμαλία Ανδρουλάκη


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/06 - 01:22
Φτηνή διαφημηση των Ρόταρυ
Όταν κάνετε δώρο και το πανί να στήσετε γλέντι στη φαντασία και να καλέσετε και αθηναϊκές εφημερίδες. Εξαιρετική διακριτική φιλανθρωπική προσφορά ..

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ