Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στην Κάλυμνο μετά από 2,5 χρόνια ο Γιάννης Χαλίκος

23/04/2022
133 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μετά από 2,5 χρόνια,ο Γιάννης Χαλίκος ,ο μεγάλος ευεργέτης της Καλύμνου, βρίσκεται ξανά στην ιδιαιτέρα του Πατρίδα.

Η πανδημία και οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν, κράτησαν το Γιάννη Χαλίκο στο μακρινό Ντάργουιν της Αυστραλίας και δε του επέτρεψαν να επισκέπτεται την αγαπημένη του Κάλυμνο, όπως συνήθιζε να κάνει.

Ήταν κάτι που του έλειψε πάρα πολύ ,όπως μας λέει στην ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στο kalymnos-news.gr

 Για τη σύγχρονη νέα πτέρυγα στο Νοσοκομείο Καλύμνου, το «ΧΑΛΙΚΕΙΟ», που κατασκευάστηκε με δικές του δαπάνες, είπε ότι είναι η αρχή, αφού επιθυμία και προτεραιότητα του είναι να προσφέρει για την Υγεία στο νησί, που όπως χαρακτηριστικά τόνισε είναι το “Number One”

Ο Γιάννης Χαλίκος μας εκμυστηρεύθηκε  ότι στους σχεδιασμούς του είναι να επιστρέψει και να εγκατασταθεί από τον επόμενο χρόνο στην Ιδιαιτέρα του Πατρίδα ,μοιράζοντας το χρόνο του,μεταξύ Καλύμνου και Ψερίμου. Μάλιστα για την Ψέριμο τόνισε ότι το νησί θα δει πολλά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα κάνει νέες επενδύσεις στο ακριτικό νησί και από του χρόνου θα μπεί σε νέα φάση  ανάπτυξης .

Επίσης αναφέρθηκε στην Τράπεζα Αγάπης της Μητρόπολης της οποίας είναι ο μέγας χορηγός, λέγοντας ότι η στήριξη του θα είναι παντοτινή.

 Ο Γιάννης Χαλίκος απαντώντας σε σχετική ερώτηση, μίλησε για το γάμο της πρωτοκόρης του, που θα πραγματοποιηθεί στην Ψέριμο στις 28 Αυγούστου 2022. Όπως είπε θα είναι μία πολύ καλή διαφήμιση για το νησί της Ψερίμου και θα αποτελέσει την αρχή για να γίνουν και άλλοι γάμοι στο νησί.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Χαλίκος στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.


kalymnos-news.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ