Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στην Κάλυμνο το σκάφος “ΔΥΝΑΤΟΣ” που ποντίζει καλώδιο οπτικών ινών για τη σύνδεση της Αττικής με την Κω

21/04/2022
259 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο ελλιμενισμός  του σκάφους  “ΔΥΝΑΤΟΣ” στην κεντρική προβλήτα στο λιμάνι Καλύμνου, την Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου 2022, μας κέντρισε τον ενδιαφέρον.

Ζητήσαμε από τον καπετάνιο του σκάφους, τον Αντώνη Γεωργουδάκη, από Κω, να μας μιλήσει για το σκοπό που βρίσκεται στην περιοχή μας.

Όπως μας είπε, με το σκάφος και το 5μελές πλήρωμα του, εκτελεί εργασίες πόντισης υποθαλάσσια, καλωδίων οπτικών ινών, που συνδέουν την Αττική με νησιά στις Κυκλάδες και τώρα σε Κω και Ρόδο. Οι εργασίες που έχουν προγραμματιστεί και εκτελούνται αυτή την περίοδο, αφορούν στη σύνδεση της Κω και στη συνέχεια της Ρόδου.

Το λιμάνι της Καλύμνου εξυπηρετεί τον ελλιμενισμό του σκάφους,σε σχέση με την περιοχή που εκτελούνται οι εργασίες αυτή την χρονική περίοδο.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για ένα μεγάλο έργο από την Vodafone,που έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπάρχει στη διασύνδεση τουριστικών ελληνικών νησιών με οπτικές ίνες, το οποίο θεωρείται ως ένα απαραίτητο βήμα για την ανάπτυξη δικτύων υπερυψηλών ταχυτήτων τόσο σταθερής όσο και κινητής (5G) και να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες τους θερινούς μήνες

Δείτε το video που ετοίμασε η Μπέττυ Μαϊλλη.

kalymnos-news.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ