Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στην Κω πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας

20/05/2022
68 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στόχος η ανάδειξη της Μαρίνας Κω, ως ηγέτιδας σε όλο το χώρο του Αιγαίου

Στην Κω πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας, στην οποία συμμετείχαν, Πρόεδροι, Διευθυντές και ιδιοκτήτες Μαρινών απ’ όλη την Ελλάδα.

Να σημειωθεί, ότι είναι η πρώτη φορά που συναντάται το Σώμα στην Κω και βεβαίως το κλίμα ήταν θετικό, καθώς τα μέλη συναντήθηκαν δια ζώσης, μετά από αρκετό καιρό. 

Ο Δήμαρχος Κω κ. Θεοδόσης Νικηταράς καλωσόρισε τα μέλη, τονίζοντας την μεγάλη προσφορά της μαρίνας του Δήμου Κω, στο θαλάσσιο τουρισμό και στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου. 

Η Μ.Α.Ε.Ε.Τ.Λ.Κ., που συμμετέχει και στο ΔΣ της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος όπου έχει εκλεγεί τακτικό μέλος ο Διευθυντής της Μαρίνας Κω κ. Αντώνης Δρόσος, συνεχίζει τις προσπάθειές της για την περαιτέρω ανάδειξη της Μαρίνας μας ως ηγέτιδας σε όλο το χώρο του Αιγαίου. 

Σε ανάλογο κλίμα ήταν ο χαιρετισμός και του προέδρου της Μαρίνας κ. Κώστα Χόνδρου ο οποίος έκανε μία ενημέρωση για την Μαρίνα του νησιού μας και τις προβλέψεις για την φετινή τουριστική περίοδο. 


Πριν από τη Γ.Σ., οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις υπέροχες εγκαταστάσεις και δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το όλο χώρο , την λειτουργία, τους καταρτισμένους υπαλλήλους και τις προοπτικές ανάπτυξης.  

Σάντυ Λαδικού  


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ