Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σύλληψη ημεδαπής για μη έκδοση ταυτότητας στην Κω και αλλοδαπού για παραβίαση του τελωνιακού κώδικα

05/05/2023
265 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω    

Την 04-05-2023 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, 29χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών και εκρηκτικών υλών στην Κάλυμνο

 Την 04-05-2023 το πρωί συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 41χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο έρευνας που έγινε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -3- δενδρύλλια κάνναβης σε φάση ανάπτυξης τα οποία εκριζώθηκαν, -3,6- γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη, -3- βραδύκαυστα φυτίλια και -2- πυροκροτητές.

Σύλληψη ημεδαπής για μη έκδοση ταυτότητας στην Κω

Την 04-05-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, 56χρονη ημεδαπή η οποία δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβίαση του τελωνιακού κώδικα στην Κω   

Την 04-05-2023 το απόγευμα συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, 26χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -42- πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φορολόγησης. Τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ