Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συμμετοχή Κώων καλλιτεχνών στο 13ο Σεμινάριο Παραδοσιακών χορών της ΓΕΑ

02/12/2022
87 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ένα πανέμορφο 2ήμερο(26-27/11/22) περάσαμε στην πόλη του Αγρινίου στα πλαίσια του 13ου Σεμιναρίου Παραδοσιακών Χορών, που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (Γ.Ε.Α), στο Παπαστράτειο Μέγαρο. 
Ανταμώσαμε με φίλους παλιούς, κάναμε νέους με τους οποίους μας ενώνει η αγάπη για τον παραδοσιακό χορό του τόπου μας. Προσπαθήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να παρουσιάσουμε τους χορούς και τα τραγούδια της Κω και να μεταφέρουμε στους συμμετέχοντες την εμπειρία των καταγραφών μας, για να μπορέσουν να μάθουν τον μουσικοχορευτικό μας πλούτο!
Σε αυτή την προσπάθεια συνέβαλλαν τα μέγιστα οι πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες Κυριάκος Παππούλης (βιολί/τραγούδι) και Πατάκος Ιπποκράτης (λαούτο/τραγούδι). 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους διοργανωτές και ιδιαίτερα στην ψυχή του Σεμιναρίου τον καλό φίλο Γιώργο Τσελίκα, για την πρόσκληση και για την υπέροχη φιλοξενία, αλλά και όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην επιτυχία του σεμιναρίου. 
Ευχαριστώ επίσης τον Γιώργο Διακογιάννη(πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Κεφάλου "Αγ. Νικόλαος"), και την Μαρία Πόγια, για την παραχώρηση φορεσιών.
Στα επόμενα που έρχονται...... Να είστε όλοι καλά!


Γιάννη Μαστόρος

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ