Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ TOY Γ. ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΩ

10/01/2023
137 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ραδιοταξί Κω, συναντήθηκε τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, ο τ.Υφυπουργός Πολιτισμού - Τουρισμού και Αναπληρωτής Γραμματέας Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Νικητιάδης. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναπτύχθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο. Ιδιαίτερη βαρύτητα από τον Πρόεδρο της κ. Κίνναδόθηκε στο διαχρονικό αίτημα της Ένωσης Ραδιοταξί Κω για την  επέκταση των ελέγχων που διενεργούνται από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα προς όλους τους επαγγελματικούς φορείς που ασχολούνται με τη μεταφορά επιβατών και όχι μονομερώς στα ταξί. Όπως τονίστηκε οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους και να μην δημιουργείται, αθέμιτος ανταγωνισμός. 

Μετά τη συνάντηση ο κ. Νικητιάδης δήλωσε τα εξής : «Η Ένωση Ραδιοταξί Κω, με τον Πρόεδρο της κ. Κίννα αποτελούν πρωτοπορία στο συνδικαλιστικό κίνημα των ταξί σε ολόκληρη τη χώρα. Η δραστηριοποίηση τους πέρα από τα συνδικαλιστικά θέματα και άλλα ζητήματα του κλάδου, επεκτείνεται και στον τομέα που αφορά την τουριστική ανάπτυξη της Κω. Στο επόμενο διάστημα θα πραγματοποιήσω συναντήσεις με τα ανάλογα σωματεία στη Ρόδο και στα άλλα νησιά. Δεσμεύομαι να στηρίξω κάθε δίκαιο αίτημα του κλάδου τους». 


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
ΚΩΣ
ΚΩΣ 11/01 - 06:25
Σπίτι
Δώστε καμία άδεια ταξί και αφήστε τις φώτο και τις λεζάντες. Ελπίζω μετά τις εκλογές να σας φωτίσει ο Θεός εκεί στην περιφέρεια μήπως δώσετε άδειες ταξι
Εθνικιστής
Εθνικιστής 10/01 - 20:25
Εθνοπροδότες
Πλοι τους μα ολοι τους και οι 300 χωρίς καμια εξαίρεση ειναι Εινοπροδοτες και Αντίχριστοι !Επόμενη κυβέρνηση θα ειναι το Εθνικό κόμμα << ΕΛΛΗΝΕΣ >> Με πρωθυπουργό τον Ηλία !!! Διοτι ολοι οι Ελληνες ειμαστε ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ Πατριώτες !
Απουλητος ψηφοφόρος
Απουλητος ψηφοφόρος 10/01 - 10:55
Πολιτική
Τώρα σωθηκατε οι ταρίφες. Ο Αμερικανος έχει λύσεις ψηφοθηρικες για όλους τους συλλόγους. Εξυπνη κίνηση όμως έχουμε 62 συλλόγους εδώ όλο και κάτι ψηφουλακια θα μαζέψει . θα έρθουν και οι ομογενείς στη Νίσυρο και να άλλος ένας Σωστης στη Βουλή να μας σώσει.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ