Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Το θεατρικό εργαστήρι Νισύρου ταξιδεύει στην Κω

09/06/2023
146 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με υπερηφάνεια παρουσιάζουμε το θεατρικό εργαστήρι Νισύρου, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα και τη στήριξη του Δήμου μας. Το θεατρικό εργαστήρι απαρτίζεται από ερασιτέχνες ηθοποιούς , υπό την Διεύθυνση του κ. Κώστα Πέτρου. Η τελευταία παράσταση που παρουσίασαν στο κοινό της Νισύρου, ήταν η «Κατσαρίδα» του Βασίλη Μαυρογεωργίου. 

Εννέα άτομα αναλαμβάνουν να αφηγηθούν με μοναδικά εργαλεία, το σώμα τους, τη φωνή τους και ελάχιστα σκηνικά, την ιστορία της Ιωάννας, μιας μικρής κόκκινης και εξόριστης κατσαρίδας, η οποία ονειρεύεται να ανέβει στο φεγγάρι.

Το έργο προκαλεί να κάνουμε μια βόλτα μέσα μας και να ανακαλύψουμε το πιο ζωντανό κομμάτι μας, αυτό που ονειρεύεται…

Μετά από τρεις επιτυχημένες παραστάσεις που δόθηκαν στον χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Νισύρου, η παράσταση θα ταξιδέψει στη γειτονική μας Κω, στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Πυλίου, το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 και ώρα 21:00.

Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Γιαννίδη, για τη φιλοξενία όλων των συντελεστών της παράστασης, στο ξενοδοχείο AIOLOSBEACHHOTEL. Ευχαριστούμε επίσης θερμά, τον κ. Βασίλη Χατζηγιακουμή, τέως Δήμαρχο Δικαίου Κω, για τις ενέργειες που έκανε προκειμένου να πραγματοποιηθεί η παράσταση στην Κω. 

Το Θεατρικό Εργαστήρι Νισύρου, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να δώσει μία νέα πνοή πολιτισμού στην ακριτική Νίσυρο. Οι επιτυχημένες παραστάσεις που έχουν παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια μπορούν αδιαμφισβήτητα να χαρακτηριστούν επαγγελματικού επιπέδου.  


Το θεατρικό εργαστήρι Νισύρου παρουσιάζει την παράσταση «ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ», του Βασίλη Μαυρογεωργίου. Εννέα άτομα αναλαμβάνουν να αφηγηθούν με μοναδικά τους εργαλεία το σώμα τους, τη φωνή τους και ελάχιστα σκηνικά, την ιστορία της Ιωάννας, μιας μικρής κόκκινης  και εξόριστης κατσαρίδας , η οποία ονειρεύεται να ανέβει στο φεγγάρι.

Το έργο προκαλεί να κάνουμε μια βόλτα μέσα μας και να ανακαλύψουμε το πιο ζωντανό κομμάτι μας, αυτό που ονειρεύεται…


Συντελεστές

Σκηνοθεσία—Διασκευή κειμένου: Κώστας Πέτρου

Μουσική – Στίχοι: Θεολόγος Μαμώλης

Σκηνικά – Κοστούμια: Ειρήνη Ροδοπούλου

Τεχνικός ήχου: Κυριακή Μάνταλου

Σχεδιασμός φωτισμού: Ειρήνη Ροδοπούλου- Κώστας Πέτρου

Βίντεο: Κωστής Μπαρμπαγιαννέρης

Επιμέλεια Αφίσας: Άλκηστη Σπηλιώτη

Επιμέλεια προγράμματος: Σοφία Τρέζου


Ηθοποιοί

Θεολόγος Μαμώλης

Μαρία Ντούμτα

Κατερίνα Χατζηνικολάου

Ειρήνη Πάχου

Σοφία Τρέζου

Ευθύμης Ανδρώνης

Βαγγέλης Παναγιώτου

Αθηνά Παπαδοπούλου

Γεωργία Παπαδοπούλου


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ