Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Τροχαίο ατύχημα στο Ψαλίδι (φωτο)

18/07/2022
1100 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ξημερώματα Κυριακής 17 Ιουλίου και ένας εκκωφαντικός θόρυβος μας ξύπνησε, λες και έσκαγε βαρελότο. Ένα μαύρο αυτοκίνητο Τoyota αφού έγδαρε τον κορμό του πεύκου, συνέχισε ξυρίζοντας και ξεριζώνοντας τον σιδερένιο φράκτη και τις μπάρες, του κέντρου Απόπλους, δίπλα στον Αρχαιολογικό χώρο του Αγίου Γαβριήλ. 

Στη συνέχεα ξήλωσε τις μπάρες του γεφυριού του ποταμού και σταμάτησε στην αυλή μας, με εμπόδιο ένα δένδρο Αβράμυθα. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κάνεις εκεί, για  να ποτίζει τα λουλούδια ή να περιποιείται το παρτέρι. Ακόμα πιο τυχεροί στάθηκαν οι εργάτες, που την προηγούμενη ημέρα αποψιλώσαν τον χώρο του ποταμού, στο σημείο  όπου βρίσκονται οι πυλώνες της ΔΕΗ. Μόνο  που άφησαν τα ξερά χόρτα, μέσα στο ποτάμι.  

Ελπίζουμε να τα μαζέψουν γρήγορα , γιατί οι καύσωνες και οι φωτιές δεν αστειεύονται.

Δεν έχουμε κάποια σχετική ενημέρωση από την Αστυνομία, αφού στην προσπάθειά μας να επικοινωνήσουμε σήμερα, ήταν συνεχώς κατειλημμένο. Ευχόμαστε ο οδηγός και ο συνοδηγός, να είναι καλά και να άφησε πίσω του μόνο υλικές ζημιές, αφού το αυτοκίνητο που πήρε ο γερανός  ήταν  εμπρός διαλυμένο, καθώς επίσης και το πίσω μέρος αυτού. Τώρα το γεφύρι είναι επικίνδυνα αφύλακτο, χωρίς τις προστατευτικές μπάρες, που έσωσαν τον οδηγό και ελπίζουμε ο Δήμος της Κω, να μεριμνήσει ώστε να ξαναμπούν οι μεταλλικές μπάρες. Ας  είμαστε ευχαριστημένοι, που δεν είχαμε ανθρώπινες απώλειες, σε ένα ελικοειδή δρόμο, που συγκεντρώνει τα περισσότερα ατυχήματα. 

Ξανθίππη Αγρέλλη 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αναγνώστες
Αναγνώστες 19/07 - 00:52
Ατυχήματα
Φαντάσου πόσο πολύ έτρεχε και πόσο μεθυσμένος ήταν για να τα πάρει όλα σβαρνα.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ