Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ιωάννης Παππάς: Το νέο νοσοκομείο της Κω παίρνει σάρκα και οστά

22/01/2021
183 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Έπειτα από τη συνάντηση του Βουλευτή Δωδεκάνησου Ιωάννη Παππά, ο Πρωθυπουργός, Κυριακός Μητσοτάκης, έδωσε το «πράσινο φως» για την ανέγερση του νέουνοσοκομείου της Κω.

Πιο συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα, ο ΒουλευτήςΔωδεκάνησουΙωάννηςΠαππάς, πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό, Κυριακό Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, για πλήθος ζητημάτων που αφορούν στα Δωδεκάνησα. Ένα απόαυτάήταν και η προώθηση του αιτήματος των Κω?ων για την ανέγερσηνέουνοσοκομείου στο νησί. 

Ο κύριοςΠαππάς, ο οποίος προώθησε προσωπικά το θέμα στον Πρωθυπουργό, έπειτααπό την έγκριση που δόθηκε, πραγματοποίησεσύσκεψη με το Δήμαρχο Κω, κύριοΘεοδόσηΝικηταρά, τον Πρόεδρο των ΚτιριακώνΥποδομών Α.Ε, κύριοΤιμολέωνΚατσιπό και τον ΔιευθύνονταΣύμβουλο, κύριο Αθανάσιο Γιάνναρη, με σκοπό τον σχεδιασμό για την υλοποίηση της ανέγερσης του νέουνοσοκομείου στην Κω. 

Το νέο-σύγχρονο νοσοκομείο θα ανεγερθεί στην περιοχή του Λινοποτι?ου και θα εφοδιαστεί με εξοπλισμότελευταίαςτεχνολογίας, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του νησιού. Η μελέτη για την κατασκευή του,είναιέτοιμη και θα επικαιροποιηθεί με τα δεδομένα του χώρου που προκρίνεται.

Είναι δε, όψιμη η ανησυχία του ΣΥΡΙΖΑ για την υλοποίηση του εν λόγω έργου, όταν κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής τους, οι εκλεγμένοιβουλευτές του στο νομόΔωδεκάνησου, δεν έκαναν το παραμικρό, για το νησί.

Πλέον, όμως, μπαίνουν τα θεμέλια ώστε το νησί του Ιπποκράτη να αποκτήσειέναυπερσύγχρονονοσοκομείο για να εξυπηρετεί όλους τους Κω?ους,τα γειτονικά νησιά καθώς και τους χιλιάδες  φιλοξενούμενους του νησιού.Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ