Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 24ΩΡΑ

28/12/2021
474 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Μετά τις 5 το απόγευμα καθημερινά επιβάλλεται μίνι lockdownστο Ψαλίδι όπως μπορείτε να δείτε και στις μαύρες φωτογραφίες του «ΒτΚ». Όχι δεν είναι ο κορονοϊός υπεύθυνος αλλά η έλλειψη φωτισμού. Έτσι αν κάποιος επιχειρήσει να κάνει μία βόλτα το απόγευμα στην περιοχή θα δυσκολευτεί πολύ καθώς δεν υπάρχει όχι φως, αλλά ούτε χριστουγεννιάτικο λαμπιόνι αναμμένο. 

Το τελευταίο διάστημα οι κάτοικοι στο Ψαλίδι διαμαρτύρονται έντονα για το γεγονός ότι δεν λειτουργεί ο δημόσιος φωτισμός από το ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων έως και το ξενοδοχείο Πανόραμα ενώ σε ότι αφορά τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο ούτε συζήτηση, δεν τοποθετήθηκαν λαμπιόνια.  

Πέρα από τους περίοικους της περιοχής, αρκετοί συμπολίτες μας κάνουν την βόλτα τους και την γυμναστική τους στην συγκεκριμένη περιοχή και τα απογεύματα. Όπως μας τόνισαν μετά της 5 το απόγευμα επικρατεί σκοτάδι με αποτέλεσμα η περιοχή να είναι επικίνδυνη. Κάποιοι κρατούν φακό ενώ άλλοι χαριτολογώντας ανέφεραν ότι σε λίγο θα κρατούν φανάρι.  

Καλό θα είναι να το δουν οι αρμόδιες αρχές να αποκατασταθεί η βλάβη. Δεν είναι δυνατόν να φοβούνται οι πολίτες να περπατήσουν μην τυχόν και πέσουν κάτω από την συσκότιση που επικρατεί. Η περιοχή δεν είναι μόνο για τα καλοκαίρια αλλά και για το χειμώνα.  

Σάντυ Λαδικού  


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αναγνώστες
Αναγνώστες 28/12 - 15:09
Γιορτές
Απορία.....Ούτε ένα στολισμένο δέντρο στον κόμβο της Μαρίνας τα φανάρια δεν λειτουργούν οι λάμπες του δρόμου είναι καμένες μηδενική Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση . Γιατί;;;;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ