Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Aπάντηση της Δύναμης Αλλαγής: Ο Δήμαρχος της φωτογραφίας εκτίθεται ως ντεκόρ

27/01/2021
89 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:


‘’ Ο κ.Νικηταράς που παριστάνει το Δήμαρχο γελοιοποιήθηκε πλήρως, χρησιμοποιείται ως ντεκόρ και θλιβερός κομπάρσος για τις επικοινωνιακές ανάγκες πότε του κ.Γεραπετρίτη και πότε άλλων βουλευτών.

Ο εκνευρισμός του, τον οδηγεί στο παραλήρημα ενός ακόμα δελτίου τύπου χαμηλότατου επιπέδου. Είναι βέβαιο ότι ο κ.Νικηταράς και ο συρφετός που έχει μαζέψει εκεί, μπορούν και χειρότερα.

Θέσαμε σαφή και συγκεκριμένα ζητήματα και ερωτήματα τόσο για το φιάσκο της εξαγγελίας κατασκευής νέου νοσοκομείου στα λόγια, όσο και για το υποτιθέμενο μεταπτυχιακό πρόγραμμα που θα πληρώσουν οι πολίτες της Κω.

Μαζί με όλα αυτά, καταθέσαμε και προτάσεις. Αυτές αποτελούν βάση συζήτησης και δημόσιου διαλόγου και όχι οι ανοησίες και οι αθλιότητες.

Για όλα αυτά δεν έχει να πει τίποτα ο κ.Νικηταράς, όπως δεν έχει ούτε προτάσεις ούτε σχέδιο αλλά ούτε και έργο να παρουσιάσει.

Έχει όμως φωτογραφίες που μοιράζει αφειδώς στον τύπο  και με τις οποίες εκτίθεται.

Είναι ο Δήμαρχος της φωτογραφίας.’’

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 28/01 - 14:37
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ , ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΟΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ, ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ