Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Tην Κω επισκέφτηκε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης

22/08/2024
408 Εμφανίσεις
7 Σχόλια

Στην Κω βρέθηκε την Τετάρτη 21 Αυγούστου ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης. Στα πλαίσια της περιοδείας του, είχε γόνιμες συζητήσεις με στελέχη του επιμελητηρίου, την διοίκηση του νοσοκομείου, τον ταξίαρχο και πολίτες.

Το βράδυ της Τρίτης συναντήθηκε με φίλους του κόμματος στο καφέ Da Luz. Από το πρωί τον συνόδευε ο συνάδελφός του βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Γιώργος Νικητιάδης. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο τ. υπουργός κ. Κώστας Σκανδαλίδης, ο τ. δήμαρχος Κω κ. Μιλτιάδης Φάκκος, ο τ. δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης,  η περιφερειακή σύμβουλος κα. Ευτυχία Σταθοπούλου, η πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ κα. Κατερίνα Γαβαλά, ο επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής Η. Σιφάκης, ο τ.πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Αντώνης Κρητικός, ο κ. Γιώργος Θεοφιλίδης από το τοπικό ΠΑΣΟΚ και αρκετοί φίλοι της παράταξης.

 Ο κ. Κατρίνης( ως γιατρός  οδοντίατρος) μίλησε για το δημόσιο σύστημα υγείας στα νησιά με αφορμή και τα όσα διαδραματίζονται στα νοσοκομεία Κω , Λέρου ενώ παράλληλα στάθηκε και στην επιχειρηματικότητα και τα ελλιπή χρηματοδοτικά εργαλεία.

Σάντυ Λαδικού


Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Μ. ΚΑΤΡΙΝΗ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩ

«Οι θεατρικού και επικοινωνιακού επιπέδου επισκέψεις και βόλτες του υπουργού υγείας στα νησιά, αυξάνουν την οργή των πολιτών.
Εδώ και πέντε χρόνια που κυβερνούν , επιδεινώνεται διαρκώς η κατάσταση και η εικόνα της δημόσιας υγείας στα νησιά 
Γιατί δεν πιστεύουν στη δημόσια υγεια, γιατί απεχθάνονται το ΕΣΥ».
Οι κάτοικοι στην Κω, όπως σε όλη τη νησιωτικη Ελλάδα, βιώνουν την εγκατάλειψη των δομών δημόσιας υγείας και των νοσοκομείων από τη σημερινή κυβέρνηση, παρά τις παχυλές υποσχέσεις και τις εξαγγελίες του κ.Μητσοτάκη εν μέσω πανδημίας το 2020 για στήριξη του ΕΣΥ, των ιατρών και των εργαζόμενων στο δημόσιο σύστημα υγείας.
Επισκέφθηκα την 80 ΑΔΤΕ στην Κω και συναντήθηκα με τον ταξίαρχο κ.Ανδρικόπουλο, για να διαπιστώσω το υψηλό φρόνημα και την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.
Συναντήθηκα με τους εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην Κω, όπου ενημερώθηκα για τα προβλήματα της αγοράς, τον αποκλεισμό από τα εργαλεία ρευστότητας, την έλλειψη υποδομών σε ένα νησί με μεγάλες τουριστικές ροές, αλλά και τα θέματα της υγείας, τα οποία συζητήσαμε με τη διοίκηση του νοσοκομείου Κω και τους εργαζόμενους.
Η νησιωτική Ελλάδα νιώθει ξεχασμένη και παραμελημένη από το κεντρικό κράτος, ζητά στήριξη μέσα από φορολογικά και αναπτυξιακά κίνητρα για την αύξηση της επιχειρηματικότητας, την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, την προσέλκυση ιατρών για το νοσοκομείο της Κω και το ΚΥ Αντιμάχειας που ακόμα-άγνωστο για ποιό λόγο-δε λειτουργεί.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 7
Γιάννης
Γιάννης 24/08 - 11:56
Ο Μόνος!
Ο μόνος που έμεινε δύο ημέρες στο νησί για να αφουγκραστεί τα προβλήματα όλων των φορέων. Θα είναι επιτυχία για όλους μας να εκλεγεί Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
ΚΥΡΙΑΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 23/08 - 12:52
Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ
Ο Μιχάλης Κατρίνης θα είναι η ευχάριστη έκπληξη των εκλογών...
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/08 - 23:05
ΚΩΣ
κατρινη οι παρεες σου απωθουν
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/08 - 20:17
Ωχ Παναγία μου
Σταθοπούλου σιφακης κυριτσης κτλ σίγουρη επιτυχία Παναγία μου και Χριστέ μου
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/08 - 16:27
Μαλιστα
Κάτι γερασμένα παλληκαριά μιας άλλης εποχής.
Τκ18
Τκ18 22/08 - 15:22
Μπασοκ
Τα χορτασμένα φάντασματα???? του ΠΑΣΟΚ, οι προδότες του Τζέφρυ του Καστελόριζου, υπάρχουν ακόμα κ πεινάνε.......
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 22/08 - 11:20
Μπράβο
Εξαιρετικός Μιχάλης Κατρίνης!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ