Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Έτρεξε στο Μαραθώνιο της Ρόδου με «σανδάλια» ο Κώστας Κωστογλάκης!

03/05/2023
1620 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μία ακόμη συμμετοχή κατέγραψε στο ενεργητικό του ο συμπατριώτης μας αθλητής Κώστας Κωστογλάκης, αφού συμμετείχε στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου μαζί με άλλους Κώους. 

Η ιδιαιτερότητα για όλους εμάς, αλλά κανονικότητα για εκείνον, έχει να κάνει με τα υποδήματα ανοιχτού τύπου με τα οποία τρέχει σε μαραθωνίους αλλά και άλλους αγώνες μεγάλων αποστάσεων. 

Ο ίδιος μας εξηγεί στο βίντεο γιατί επιλέγει να τρέχει με σανδάλια και όχι με αθλητικά παπούτσια, πολλά από τα οποία έχουν προδιαγραφές που βοηθούν περισσότερο τους δρομείς μεγάλων αποστάσεων.

Ο συγκεκριμένος αθλητής είναι γνωστός σε όλους μας και για την τεράστια εθελοντική προσφορά του στο νησί. Είτε έχει να κάνει με την καθαριότητα, το περιβάλλον, τις θαλάσσιες ακτές, τα ζώα, τα δέντρα, τους αρχαιολογικούς χώρους αλλά και την ικανότητα του να γνωρίζει κάθε σπιθαμή και μονοπάτι του νησιού. 

Δεν είναι λίγες οι φορές που η συμβολή του στην ανεύρεση επισκεπτών πού έχασαν τον προσανατολισμό τους και εντοπίστηκαν από τον αγαπητό συμπολίτη μας.

Φωτεινό παράδειγμα για όλους, προσηνής, γαλαντόμος, με μεγάλη προσφορά στο συνάνθρωπο, τεράστια αγάπη για το νησί και πολλά ακόμη που τον κάνουν ξεχωριστό και ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους μάς… 

Καλλιόπη Δανελλάκη 


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ