Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

20/06/2020
909 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Έντονες είναι οι αντιδράσεις των επιχειρηματιών της Κω για τα πρόστιμα που επιβάλλονται τις τελευταίες ημέρες στα καταστήματά τους λόγω ηχορύπανσης και λόγω μη τήρησης των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Οι ιδιοκτήτες τονίζουν ότι τα πρόστιμα είναι εξοντωτικά, ενώ όπως επισημαίνουν ότι δεν έχουν ενημερωθεί από κανέναν αρμόδιο για τους ακριβείς όρους που πρέπει να ακολουθήσουν.

Κατηγορούν τις διωκτικές αρχές για τη «στόχευση» που δέχεται ο χώρος της εστίασης, καθώς τέτοιους ελέγχους, δεν κάνουν ούτε σε εμπόρους ναρκωτικών, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά επιχειρηματίας, υπογραμμίζοντας ότι όπως πάει η κατάσταση, το φυσικό επακόλουθο είναι το οριστικό κλείσιμο των επιχειρήσεων.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Κώστας
Κώστας 20/06 - 17:16
βρωμιά
αποστάσεις ; μάσκες; γάντια ; ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ εφαρμόζουν ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε στα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος, ούτε στα ρούχα, στα αεροδρόμια , τα καράβια μέσα στη βρώμα. Βρε σπίτια μας και να βγουν τα κλιμάκια έξω . Βαράτε τους που παίζουν όλοι με την υγεία μας για να τα οικονομίσουν
Ανώνυμος
Ανώνυμος 20/06 - 13:21
.
"ενώ όπως επισημαίνουν ότι δεν έχουν ενημερωθεί από κανέναν αρμόδιο για τους ακριβείς όρους που πρέπει να ακολουθήσουν." Είναι πολύ απλό παιδιά, γκουγκλάρετε και θα δείτε τις ώρες κοινής ησυχίας, δεν είναι δύσκολο. Εξάλλου 9/10 περιπτώσεις η αστυνομία έρχεται μετά από καρφωτή ομοειδών μαγαζιών σας, στη λογική αφού έφαγα πρόστιμο εγώ, δε θα δουλέψεις και εσύ. Οπότε προς τι το μελόδραμα; Εξάλλου ξέρετε πως αν η αστυνομία λειτουργούσε κατά το γράμμα του νόμου έπρεπε να καταλογιστούν πρόστιμα πέρα από την ηχορύπανση και για την απόσταση μεταξύ των θαμώνων..

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ