Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δυσκολεύονται οικονομικά ακόμα και για τα «αυτονόητα» 2.500 οικογένειες στα Δωδ/σα (484 στην Κω)

07/02/2020
1 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Τις 2.500 πλησιάζουν σε αριθμό οι ωφελούμενες οικογένειες του κοινωνικού παντοπωλείου σε όλο το νομό Δωδεκανήσου, σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέγραψαν οι υπηρεσίες της περιφέρειας τη χρονιά που πέρασε.

Δυστυχώς τα στοιχεία παρουσιάζουν μία αυξητική τάση, ενδεικτικό της οικονομικής κρίσης που χαρακτηρίζει και την περιοχή μας παρά την ευημερία των οικονομικών μεγεθών και των αριθμών που καταγράφονται, σε σημείο που ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Υγείας και Πρόνοιας και Κοινωνικής Μέριμνας Θωμάς Σωτρίλλης να δηλώνει ότι… υπάρχει δυστυχία!

Ειδικότερα ο κ. Σωτρίλλης ως υπεύθυνος της δομής των κοινωνικών παντοπωλείων παρουσίασε αναλυτικά τα στοιχεία για τους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου ανά περιοχή, δηλώνοντας ότι στη Ρόδο υπάρχουν 615 οικογένειες - δικαιούχοι που είναι από μονογονεϊκές έως και πολυμελείς. Στη Χάλκη υπάρχουν 10, στην Τήλο 12 και στη Σύμη 45. Στην περιφερειακή ενότητα της Καλύμνου οι οικογένειες είναι 1.108, στην Κω 484, στην Κάρπαθο 44 οικογένειες ενώ στην Κάσο επειδή έκαναν ταυτόχρονα αιτήσεις όλα τα μέλη όλων των οικογενειών του νησιού, θα γίνει η διαδικασία από την αρχή για να καταγραφούν οι πραγματικοί δικαιούχοι σε επίπεδο οικογένειας.

Rodiaki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Καρανικολα Χρυσα
Καρανικολα Χρυσα 07/02 - 14:24
Ενημερωση
Πως μπορούμε να βοηθήσουμε ??

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ