Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μ. Κρητικού: Ξεκίνησε η ενημέρωση των 88 επιτυχόντων για τις 8μηνες θέσεις του Δήμου – Επιστρέφει ο Δήμαρχος Κω στα καθήκοντά του

27/05/2021
559 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας της προκήρυξης των 88 θέσεων, το πότε θα ξεκινήσουν να εργάζονται οι επιτυχόντες αλλά και την πορεία της υγείας του Δημάρχου Κω, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο η γενική γραμματέας του Δήμου Κω.  

Έχει ήδη ξεκινήσει από την Τρίτη η ενημέρωση των επιτυχόντων της προκήρυξης που αφορούσε την κάλυψη 88 θέσεων έκτακτων προσλήψεων λόγω Covid για τον Δήμο Κω.

Στις δηλώσεις της η κα. Μαρία Κρητικού εξήγησε ότι υπήρξε πολύμηνη καθυστέρηση εξαιτίας της επίσκεψης επιβεβαιωμένου κρούσματος στο Δημαρχείο και το έκτακτο κλείσιμο που είχε ως αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί στις 26 Φεβρουαρίου η διαδικασία.

« Ελήφθησαν οι σχετικές εγκρίσεις από το Υπουργείο Εσωτερικών και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ήδη ενημερώνονται οι επιτυχόντες και τον Ιούνιο θα ξεκινήσουν να εργάζονται.»

Εξαιτίας της καθυστέρησης που υπήρξε με τα διαδικαστικά, κάποιοι αιτούντες ξεκίνησαν να εργάζονται αλλού. Αυτό σημαίνει ότι ενημερώνονται οι επιλαχόντες για να αναλάβουν εργασιακά καθήκοντα.

«Υπάρχει ένα θέμα με τις θέσεις που είναι εξιδεικευμένες πχ μηχανικοί, όμως διαπιστώνουμε ότι η ανάγκη για εργασία συνεχίζεται να υφίσταται και είναι ελάχιστοι εκείνοι που απορρίπτουν τη θέση. Οι προσλήψεις γίνονται βάση αναγκών στις υπηρεσίες οι οποίες είναι πολλές.»

Καλά στην υγεία του ο Δήμαρχος Κω – Επιστρέφει στο γραφείο

Η κα. Κρητικού σχετικά με την πορεία της υγείας του Δημάρχου Κω κ. Νικηταρά είπε ότι : « είναι πολύ καλά στην υγεία του. Κάθε μέρα επικοινωνούσε με όλους τους συνεργάτες του και αποφάσιζε για τα κρίσιμα ζητήματα. Είναι θέμα ημερών να επιστρέψει στο γραφείο καθώς έχει ξεπεράσει τον κορονοϊό.»

Τέλος, η γ.γ. του Δήμου Κω με αφορμή και την εικόνα χαλάρωσης των μέτρων που παρουσιάζεται από επισκέπτες και κατοίκους του νησιού επεσήμανε ότι δεν πρέπει να χαλαρώνουμε. Τα μέτρα συνεχίζουν να υφίστανται και δεν πρέπει να κινδυνέψει ούτε ένας άνθρωπος.


Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ