Λόγω μη απαρτίας, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον απολογισμό των πεπραγμένων της Δημ. Αρχής για το πρώτο έτος της νέας θητείας (2023-2024).
Όπως είχε ενημερώσει νωρίτερα, με δελτίο τύπου η Δύναμη Αλλαγής, δεν θα παρευρισκόταν στην σημερινή συνεδρίαση, ενώ η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Κική Μακρή ήταν παρούσα.
Όπως ενημέρωσε η Πρόεδρος του Δημ. Σ/λίου η κ. Τελλή, οι ανεξάρτητοι Δημ. Σ/λοι κ. Π. Αβρίθης και Μ. Κιάρης, αν και είχαν ενημερώσει ότι ήθελαν να μιλήσουν, δεν παρευρέθηκαν.
Από την Δημ. Αρχή έλειπαν δικαιολογημένα οι κ. Κ. Χόνδρος, Μ. Βουκελάτου, Κ. Χατζηθωμά.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο λόγο που επέλεξαν την αίθουσα του Δημ. Σ/λίου για την συνεδρίαση ενώ κατηγόρησε την Δύναμη Αλλαγής για θεσμική εκτροπή, με αφορμή την απόφασή της να μην παραστεί.
Από τους φορείς το παρών έδωσαν ο ΣΕΠΕΚΩ, ο Ερυθρός Σταυρός και το ΤΕΕ Κω.