Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Διαβεβαίωση για άμεση μετακίνηση δύο ιατρών στο νοσοκομείο μας από τις χθεσινές συναντήσεις του Συντονιστικού Οργάνου στην Αθήνα

12/05/2022
462 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Σε ένα μαραθώνιο κύκλο συναντήσεων επτά ωρών, με σειρά σημαντικών επαφών, διεξήχθη χθες στην Αθήνα η επίσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου που συγκροτήθηκε για τη διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματα των δομών υγείας του νησιού μας.

Στις συναντήσεις συμμετείχαν: ο Δήμαρχος Κω θεοδόσης Νικηταράς, η επικεφαλής στην παράταξη "ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ" κα Ρούφα Ιωάννα, ο Έπαρχος Κω – Νισύρου και ως Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Καμπανής Ιωάννης, η Πρόεδρος του Ι.Σ. Κω κα Φρατζάκη Μαρία, η Πρόεδρος του Συλλόγου Νοσοκομειακών Ιατρών κα Γαβαλά Κατερίνα, η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο κα Καρανάσιου Γαρυφαλιά και ο Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής στο Νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς" κ. Κοπάδης Γιώργος.

Για περισσότερο από επτά ώρες, οι εκπρόσωποι της Κωακής κοινωνίας ενημέρωσαν διαδοχικά: τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτη Πικραμένο, την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα και στη συνέχεια, τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους όλων των πολιτικών κομμάτων στη Βουλή των Ελλήνων.

Από την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κα Γκάγκα υπήρξε η διαβεβαίωση για την άμεση μετακίνηση εντός δύο ημερών στο νοσοκομείο Κω, ενός παθολόγου και ενός γενικού ιατρού, καθώς και η άμεση θεσμοθέτηση ισχυρών οικονομικών κινήτρων για την μετακίνηση σε περιφερειακά νοσοκομεία ιατρών και νοσηλευτών, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο Δήμος Κω και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα ενισχύσουν οικονομικά την μετακίνηση ιατρών.


Γραφείο Τύπου

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Διακοσμητής και σκηνοθέτης
Διακοσμητής και σκηνοθέτης 12/05 - 12:57
Πολιτική
Καλέ αυτό το παντζούρι για φόντο που το βρήκατε στη χωματερή; Από τα παράθυρα φαίνεται η νοικοκυροσύνη και η συντήρηση των δημόσιων κτιρίων.
κοτης
κοτης 12/05 - 09:40
αυτη ειναι κυβερνηση των πλουσιων
ανθρακες ο θησαυρος.αυτη η κυβερνηση πρεπει να φυγει. η υγεια και η παιδεια της ειναι βαρος!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ