Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Η. Σιφάκης: Δεν αξίζει στην Κω ο ρόλος του φτωχού συγγενή στην Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου

08/02/2024
471 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Ο επικεφαλής της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ κ. Ηλίας Σιφάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Για μία ακόμα φορά ο Δήμος Κω θα εμφανιστεί ως φτωχός συγγενής σε μία ακόμα μεγάλη τουριστική έκθεση, όπως η Διεθνής Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου.

Χωρίς δικό του περίπτερο, φιλοξενούμενος της Περιφέρειας, στριμωγμένος και περιθωριοποιημένος σε μια χώρα, όπως η Γερμανία, που αποτελεί προνομιακή τουριστική αγορά για την Κω.

Αυτό που θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι είναι ότι η υποβάθμιση έως εξαφάνιση της Κω σε μια μεγάλη τουριστική έκθεση, έχει επιπτώσεις και παράγει αρνητικά αποτελέσματα.

Η παράταξη μας θέλει να συνεισφέρει με θετικό λόγο και προτάσεις και με μια διαφορετική προσέγγιση σε ότι έχει σχέση με την τουριστική προβολή της Κω.

Δηλώνουμε έτοιμοι να συμμετέχουμε με τις προτάσεις μας σε μια ανοιχτή συζήτηση τόσο με τη δημοτική αρχή όσο και με τους φορείς του τουρισμού στο νησί μας.

Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι : 

1ον) Χρειάζεται αλλαγή του μοντέλου τουριστικής προβολής, να επενδύσουμε στην ψηφιακή προβολή.

2ον) Χρειάζεται προετοιμασία, η παρουσία της Κω σε μια μεγάλη τουριστική έκθεση δεν είναι υπόθεση της τελευταίας στιγμής.

3ον) Η Κως πρέπει να έχει τη δική της στρατηγική επικοινωνίας και προβολής. Δεν μπορεί να είναι παρακολούθημα, φιλοξενούμενη και φτωχός συγγενής.’’


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αντώνιος Καματερός
Αντώνιος Καματερός 08/02 - 16:47
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΣΟΥΗΔΙΑ
Ακριβώς όπως τα λες Ηλία, στις τουριστικές εκθέσεις πρέπει ο επισκέπτης να εντυπωσιαστεί για την Κω όχι μαζί με άλλους, για να πετύχεις με την εμφάνισή σου.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ