Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο Δήμαρχος Κω για τις συναντήσεις του συντονιστικού οργάνου στην Αθήνα: Κατάκτηση της τοπικής κοινωνίας η ενωτική εικόνα

13/05/2022
86 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Για μία κατάκτηση της τοπικής κοινωνίας η ενωτική εικόνα που παρουσίασε το νησί τόσο στο συλλαλητήριο όσο και δια του συντονιστικού οργάνου που μετέβη στην Αθήνα, έκανε λόγο ο Δήμαρχος Κω. Σχολίασε την απουσία της Δύναμης Αλλαγής, υπογραμμίζοντας ότι στάθηκε απέναντι στην κοινή προσπάθεια αφού δεν συμμετείχε στο συντονιστικό όργανο και στις συναντήσεις.

Ο κ. Θεοδόσης Νικηταράς μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και Βήμα της Κω για τις συναντήσεις που έγιναν και τα αποτελέσματα. Στάθηκε στην δέσμευση της αναπληρώτριας υπουργού υγείας κα. Γκάγκα για στελέχωση της παθολογικής κλινικής άμεσα.

Σε ότι αφορά το ΚΥ Αντιμάχειας , συζητήθηκε με την πολιτική ηγεσία και τους εκπροσώπους των κομμάτων με τον δήμαρχο να δηλώνει ότι το ιδιοκτησιακό καθεστώς προφανώς και είναι δημοτικό αφού δεν τηρήθηκαν οι συμφωνίες. Μάλιστα είπε ότι σύντομα θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα για να πάρει απόφαση για την αξιοποίηση του.

Σε ερώτηση για το εάν συζητήθηκε το θέμα του νέου νοσοκομείου είπε ότι η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι η ενίσχυση των δομών υγείας στην Κω και οι όποιες παράλληλες ενέργειες για τη δημιουργία ενός νέου ιδρύματος, καθώς είναι μία διαδικασία που απαιτεί χρόνο και προεργασία.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
ΚΟΤΗΣ
ΚΟΤΗΣ 13/05 - 09:41
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ
ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΣΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΜΩΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ. Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣΜΑ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ