Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πως βίωσε την πτήση "θρίλερ" της "Emirates" η Κώα Ευαγγελία Χατζηστάση που πετούσε για Νέα Υόρκη

11/11/2022
1341 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αξέχαστη θα μείνει η πτήση της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου από Αθήνα για Νέα Υόρκη με την Emirates στην Κώα Ευαγγελία Χατζηστάση, η οποία ήταν επιβάτης του αεροσκάφους όπου διαδραματίστηκαν σκηνές κινηματογραφικές.

Η ίδια μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και Βήμα της Κω για την εμπειρία της περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια τα όσα έζησε. Όπως εξήγησε πάνω από την Σαρδηνία οι επιβάτες έλαβαν ενημέρωση ότι για λόγους ασφαλείας θα πρέπει να επιστρέψουν στην Αθήνα διότι δεν μπορούσαν να προσγειωθούν ούτε στην Ιταλία, ούτε στην Γαλλία και φυσικά στην Αμερική.

« Όταν μας ενημέρωσαν ότι επιστρέφουμε για λόγους ασφάλειας δεν μας επετράπη να σηκωθούμε από τις θέσεις μας ούτε για τουαλέτα, ούτε για να πιάσουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα. Επίσης είχαμε wifi μέχρι ένα σημείο και μετά κόπηκε. Μιλούσα με την Κατερίνα Γαβαλά συγκεκριμένα η οποία και εκείνη μου μετέφερε τι άκουγε και μάθαινε στην Ελλάδα. Όταν προσγειωθήκαμε στην Αθήνα μετά από 4 ώρες ταξιδιού, μάθαμε ότι υπήρχαν πληροφορίες για ύποπτο για τρομοκρατία επιβάτη. Ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε. Αμέσως επικοινώνησα με τους δικούς μου γιατί κατάλαβα ότι θα είχαν τρομερή ανησυχία».

Σύμφωνα με τα όσα έζησε η Ευαγγελία, οι επιβάτες δεν είδαν ποτέ από τα παράθυρα τα μαχητικά που τους συνόδευαν, ούτε ότι άδειασαν τα καύσιμα του αεροσκάφους. Μόνο έβλεπαν εντός του αεροπλάνου το στίγμα της πορείας, που ήταν πάντα επάνω από την θάλασσα και όχι την στεριά.

Επίσης έκανε λόγο για απίστευτη ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο με τον έλεγχο να διαρκεί 3 ώρες χωρίς να τους προσφερθεί ούτε ένα νερό. Στη συνέχεια, όλοι οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο και αναμένεται να αναχωρήσουν σήμερα για Νέα Υόρκη.

« Μετά από αυτή την απίστευτη περιπέτεια, δεν ξέρω αν θα πετάξω. Χάθηκαν μέρες για όλους τους επιβάτες, άλλοι είχαν κλείσει ξενοδοχεία, είχαν δουλείες, ραντεβού. Δεν ξέρω αν θα αποζημιωθώ για όλα όσα έχω κανονίσει. Η αεροπορική ενημέρωσε ότι δεν είναι ευθύνη της. Σήμερα μετά τις 11 θα μάθουμε περισσότερα γιατί τα γραφεία της Emirates είναι κλειστά».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ