Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κω παρουσία της κ. Ζαχαρούλας Τσιριγώτη

06/05/2023
525 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Παρουσία των υποψήφιων βουλευτών Δωδεκανήσου, μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και με ομιλήτρια την υποψήφια βουλευτή Επικρατείας κ. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη (Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛΑΣ), πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Κω (Γρηγορίου Ε΄- έναντι CASA ROMANA).

Η κ. Τσιριγώτη στην ομιλία της αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια που πέρασε το νησί μας λόγω του προσφυγικού, όπου ήταν και εκείνη παρούσα, ενώ κάλεσε τους πολίτες στις εκλογές της 21ης Μάϊου να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπας, έτσι ώστε να έρθει η πολιτική αλλαγή, που θα φέρει μία νέα πορεία για την χώρα μας.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Κώος
Κώος 08/05 - 17:20
Ντροπή
Αληθεύει πως ο Ηλίας είπε στον δήμαρχο πως αν αυτος βγει πρώτος βουλευτής, θα τον προτείνει για αιώνιο δήμαρχο; Αν βγει ο Ηλίας θα οικοδομούμε και στην θάλασσα, αλλά και στα ρέματα.Βλέπε ντροπολογίες που πρότεινε το 2019. ΆΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΟΣ.
Ομιλία στα κυπαρίσσια
Ομιλία στα κυπαρίσσια 07/05 - 20:32
3 😁 και ο κούκος
Μόνο τα κυπαρίσσια τους άκουγαν και οι 5 - 10 γνωστοί αμετανόητοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ
Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος
Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος 07/05 - 20:30
Κώος
Ο/Η ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος!!! Αφού πλυμήρησαν το νησί μας με λαθρομετανάστες και κόντεψαν να το σβήσουν από τον Τουριστικό χάρτη, τώρα έρχονται να ζητήσουν και τα ρέστα! Είναι ανθέλληνες και γελοίοι!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/05 - 09:22
ΕΛΛΗΝΑΣ
Έβγαλαν ομιλία στα δέντρα ! Δεν πήγε κανεις !!!! Ευτυχώς οι Ελληνες ξύπνησαν !!!! Οι προδότες είναι οι γνωστοί ελάχιστοι !!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 07/05 - 08:59
Ελεος
Δεν πάτε σπίτια σας τελειπωρηστε και μας ταλαιπωρείτε.Κυβερνήσατε σας είδαμε.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ