Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Επαρχείο: Έφτασαν και τοποθετούνται οι πρώτοι 300 ιστοί οδοφωτισμού

09/09/2022
350 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

“Προχωράμε με λύσεις για την υλοποίηση των έργων που έχει ανάγκη το νησί μας”

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, προγραμματισμό και τον συντονισμό της Διεύθυνσης  Τεχνικών Έργων της ΠΝΑΙ ,είναι σε εξέλιξη τα παρακάτω έργα στην Π.Ε Κω-Νισύρου:

  • Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων σε οδικά τμήματα του δευτερεύοντος Επαρχιακού Οδικού δικτύου, ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή του Κονιαριού, μετά το νέο ασφαλτοτάπητα που τοποθετείται στο δρόμο Πυλί –Καρδάμαινα. Η ασφαλτόστρωση θα επεκταθεί στο υπόλοιπο επαρχιακό οδικό δίκτυο. 

 -Γίνονται εργασίες καθαρισμού των ρεμάτων, με ένα από αυτά το Χείμαρρο της Αγίας Παρασκευής μήκους 2χλμ. στην περιοχή του Πυλίου. Συνεχίζονται τα έργα και στα υπόλοιπα ρέματα αρμοδιότητας μας-Επαρχείο Κω- ΠΝΑΙ 
-Επίσης παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν και σε γεφύρια που υπάγονται στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου .


  • Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Επέκταση και αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού Επαρχιακού Οδικού Δικτύου νήσου Κω» αφίχθησαν οι πρώτοι 300 ιστοί οδοφωτισμού από τους 1.200 που αναμένουμε. 

Ως περιοχή τοποθέτησης προς το παρόν  είναι τμήματα του οδικού δικτύου Ψαλιδίου και στο οδικό τμήμα από τον Αερολιμένα Κω προς Κέφαλο , έως την πλήρη ολοκλήρωση του έργου.   • Σε εξέλιξη βρίσκονται επίσης οι εργασίες της Διαβαθμιδικής Συνεργασίας της πράξης «Έργα ύδρευσης των οικισμών Εμπορειού και Νικειών» του Δήμου ΝισύρουΗ ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Κώστας
Κώστας 09/09 - 20:03
Συγχαρητήρια
Αφού έχει μείνει ο επαρχιακός γιαπί ένα καλοκαίρι, με επικίνδυνες βίδες και τρύπες παντού, ήρθαν λέει 300 ιστοί. Φοβερή αποτελεσματικότητα. Εντωμεταξύ φώτα μέσα στο οδόστρωμα μόνο εδώ... Πάντα άξιος κ. Χατζημάρκο. 80% στις επόμενες εκλογές.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ