Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Παππάς: Ξεκινάει ο διαγωνισμός για τη μελέτη και κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου Κω

11/05/2023
120 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προχωράει το σημαντικό έργο του Δικαστικού Μεγάρου της Κω. Μετά από πολυεπίπεδες προσπάθειες του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ν.Δ. Γιάννη Παππά, πραγματοποιείται ένα έργο πνοής για το νησί, καθώς σήμερα, Πέμπτη 11 Μαΐου 2023, στη διάρκεια συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕ Α.Ε. εγκρίθηκαν με αριθμό 406 τα τεύχη δημοπράτησης. Με αυτή την εξέλιξη, δόθηκε ουσιαστικά το πράσινο φως, για την έναρξη του διαγωνισμού ανάθεσης της σύμβασης μελέτης και κατασκευής του νέου κτιρίου του Δικαστικού Μεγάρου της Κω, προϋπολογισμού 3.500.000 €, η χρηματοδότηση οποίου, θα προέλθει από το Ταμείο Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτιρίων και η δημοπράτηση του θα υλοποιηθεί από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.

 «Το έργο, αποτελεί εδώ και χρόνια όνειρο και δίκαιο αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Κω, των κατοίκων του βορείου συγκροτήματος των νησιών μας και δικαίως γίνεται πράξη τώρα, επί κυβερνήσεώς μας. Η ειλικρινής στάση και η επιμονή, αποδίδει πάντα καρπούς. Η προσωπική μου συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο της Κω, τη Δημοτική Αρχή και τον Γενικό Γραμματέα Δικαιοσύνης κ. Πάνο Αλεξανδρή, έφερε τα σημερινά αποτελέσματα. 

Η Κως, το δεύτερο σε μέγεθος νησί της Δωδεκανήσου, το αξίζει. Όπως και όλα τα νησιά μας, αξίζουν τις καλύτερες υποδομές» δήλωσε ο κ. Παππάς, αναφορικά με τη δρομολόγηση του έργου.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/05 - 13:47
No comment
Και όταν ο επισκέπτης φτάσει στον πέμπτο μεγαλύτερο προορισμό της Ελλάδας , βλέπει στη βιτρίνα του νησιού το λιμάνι, ένα ετοιμόρροπο κτίριο της ταξιαρχίας , ένα σχολείο με σπασμένα παραθυρόφυλλα που κρέμονται και ένα εσωτερικό λιμάνι με χύμα τσιμέντο από τη δεκαετία του 80 ..
Καρδαμιώτης
Καρδαμιώτης 12/05 - 12:47
Δικαστήριο
Μαύρο ! μαύρο ! μαύρο !υποσχέσεις! υποσχέσεις! υποσχέσεις! Μας δουλεύεις ψιλό γαζί όλους !
Epistimonas
Epistimonas 11/05 - 22:49
Τ
Το τρίτο νησί σε μέγεθος είναι!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ