Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Η Κοινότητα Κω βράβευσε τους Κ. Χατζηεμμανουήλ και Μ. Κουτούζη

04/06/2024
1533 Εμφανίσεις
14 Σχόλια

Μία όμορφη εκδήλωση για την «εφαρμογή των Ιπποκρατικών αρχών στην ανθρώπινη υγεία, με άθληση και διατροφή, διοργάνωσε το πρωί της Τρίτης 4/6 η Δημοτική Κοινότητα Κω, σε συνεργασία με την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κω και τα Δημοτικά Σχολεία της Πόλης, στο χώρο που έχει τοποθετηθεί ο ανδριάντας του Ιπποκράτη,

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές από όλα τα Δημοτικά Σχολεία της Πόλης, στους οποίους μίλησαν για την αξία της εφαρμογής των Ιπποκρατικών αρχών στην ανθρώπινη υγεία, ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Λεωνίδας Κούτσικας και η Διατροφολόγος – Διαιτολόγος Κατερίνα Καλέργη. 

Επίσης, τιμήθηκαν δύο διακεκριμένοι συμπατριώτες μας, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Στίβου κ. Κώστας Χατζηεμμανουήλ και ο Επεμβατικός Καρδιολόγος κ. Μιχάλης Κουτούζης, Διευθυντής της Ζ΄ Καρδιολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ ( ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων). 

Η εκδήλωση αποτέλεσε πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Κω, με στόχο οι νέοι και οι νέες του νησιού μας να γνωρίσουν τις Ιπποκρατικές αρχές, που αφορούν την υγεία και την ποιότητα της ζωής μας.

Γραφείο Τύπου Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 14
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/06 - 11:45
Βρε σπίτια σας
Βρε ανίκανοι Δημοτικη αρχή , πρόεδρε , δήμαρχε , και όλα τα υπόλοιπα γλαστράκια ποτε επιτέλους θα ασχολήθειτε με κάτι σπουδαίο ;; Ποτε θα σημαδευτεί όλο αυτό το χάος που επικρατεί στο νησί ;; Ο άλλος τελείωσε ο εθελοντισμός και τέλος ;; Ο άλλος ο πιτσιρικάς από την αθηνα τελείωσε της διακοπές του .. δεν ξέρετε που πάνε τα πέντε σας άχρηστοι όλοι
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/06 - 07:39
Ισχυρός
Παγκόσμιος με 2 συμμετοχές στην ηλικία του , πόσες φορές θα τον βραβεύσετε ; Στην θέση του εγώ δεν θα πήγαινα , τα ίδια κ τα ίδια , διαιτολόγος τζάμπα διαφήμιση , ντροπή ντροπή , η ΚΩΣ καταρρέει και εσείς ασχολείστε με τον Ιπποκράτη που τον διώξατε και ολας και πήγε στην Λαρισσα , αυτοί είναι οι κωοι !
Μαμά
Μαμά 04/06 - 21:49
Εκδήλωση
Μου μετέφερε μια μαμά που είδε σε βίντεο την «συμβουλή» του προέδρου της κοινότητας στα μικρά παιδιά για να μπορέσουν να έχουν γκ……ς να ακολουθούν την ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ διατροφή. Έψαξα να τη βρω στα βιντεάκια αλλά δεν την βρήκα….τι έγινε; Λογοκρισία της «φωτισμένης» δημοτικής αρχής; Για Μαζευτείτε λεω εγώ ….ντροπή.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/06 - 20:07
Κάπου ωπα!
Είστε γελοίοι πια!!!! Ο αντιδήμαρχος μπλεγμένος οικονομικών (πρωην) μπλεγμένος κι εσείς ο μήνα έχεις 9! Τσιρακια
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/06 - 17:07
Για την πληρωμή του εργαζόμενου γιατρού.
Δηλαδή οι γιατροί που εργάζονται και κάνουν καλά τους ασθενείς τους δεν πρέπει να πληρώνονται .
Σταματης Γ.
Σταματης Γ. 04/06 - 16:51
Καταντια
Βάλανε τα παιδιά τους στα μικρόφωνα; Κύριε Καλέργη τι ήταν αυτο; Το βαρέλι δεν έχει πάτο, μετα λέγατε για τα παιδιά του Κυριτση και της Παπαχρηστου
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/06 - 16:08
Πω πω πω
Πω πω ένα σπουδαίο έργο που έκανε η κοινότητα Κώ… ρεεεεεεεεε κάντε καμία δουλειά χανόμαστε… πρόεδρος εξαφανισμένος , ο άλλος από αθηνα κάνει διακοπές , ο αντιπρόεδρος και αυτός εξαφανισμένος. Ότι ο δημαρχος σας και εσείς μαζί..
Ιπποκράτης ο Κώος
Ιπποκράτης ο Κώος 04/06 - 14:57
Ιατρικη
Θα μπορούσα να βραβεύσουν γιατρούς που έμειναν εδώ και υπηρέτησαν την ιατρική σε δύσκολους καιρούς στην Κω .όπως για παράδειγμα τον μαιευτήρα γυναικολόγο κ Μύρων Παπαχρήστο τον γιατρό κ Δημοσθένη Χατζηπαναγιώτη και τόσους άλλους.
Νεμεσις
Νεμεσις 04/06 - 14:35
Ότι να ναι
Κι ο Μητσοτάκης αδρά πληρώνεται(και όχι μόνο)αλλά εσύ τον προσκυνάς κάθε λίγο και λιγάκι.
Βασιλης
Βασιλης 04/06 - 14:33
Μαλιστα
Γίνεται μια εκδήλωση για να τιμηθούν άνθρωποι προσφοράς στο νησί κι ο καθένας γράφει ότι του κατέβει,με μόνο στόχο να βλάψει κάποιους.Δεν έχω σχέση με κανένα απ' τους θιγομενους στα σχόλια(ούτε καν τους ξέρω)αλλά η τσίπα τελικά δεν έχει όρια.Ο ένας τα βάζει με την κοπέλα η οποία έχει(;;;)την ατυχία να λέγεται Καλέργη γιατί αυτό δεν αρέσει σε κάποιον κι άλλος έχει απορία γιατί βραβεύεται κάποιος που αμοίβεται αδρά.Εγω πάντως ξέρω πάρα πολλούς που στο όνομα του Κουτούζη μόνο καλά λόγια έχουν να πουν.Να προσέχουν το δηλητήριο μόνο μη γυρίσει πάνω τους,αντίδοτο δεν έχει.Ντροπη και μόνο.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/06 - 14:22
Κώοι απογοητευμένοι
Ότι τους κατέβει... Δυστυχώς η Κως νοσεί! Ξεσηκωθείτε!
Κωα
Κωα 04/06 - 14:18
Ισολογισμός
Καλές οι βραβεύσεις, οι φωτογραφίες αν και δεν καταλαβαίνω τη βράβευση του γιατρού. Αλλά το θέμα του ισολογισμού το ακούσατε; Ακούσατε την εμπλοκή του αντιδημαρχου; Οι δημοσιογράφοι κατάλαβαν τι έχει γίνει;Μεγα θέμα...για ψάξτε το.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/06 - 13:50
Η Καλλέργη,
Είναι κόρη του δημοτικού συμβούλου, Καλλέργη;;; Κι αν ναι, δεν έχει άλλους διαιτολόγους η Κως;;; Ευλογούμε τα γένια μας για τσάμπα διαφήμιση??????
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/06 - 13:38
Κουβάλησαν τα παιδακια,
Να κάνουν κερκίδα! Και καλά ο ΧατζήΕμμανουήλ ! Ο Κουτούζης τι έργο έχει προσφέρει; Πληρώνεται και μάλιστα αδρά για την εργασία του.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ