Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

M. Πλούμπης: Κοινωνία με νοοτροπίες "ότι θέλω κάνω και λογαριασμό δεν δίνω"

06/11/2022
631 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αυτά μπορούν να συμβούν σε μια κοινωνία που έχει γαλουχηθεί με τη νοοτροπία " ότι θέλω κάνω και λογαριασμό δεν δίνω...",φτάνει οι δουλειές να γίνονται γρήγορα,μες στη νύχτα και Σαββατοκύριακο!

Σάββατο βράδυ τσιμεντωθηκε ο στύλος και Κυριακή με την αυγή,μπήκε και η περίφραξη....

    Στην προκειμένη περίπτωση,μιλάμε για ένα δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας,που εξυπηρετεί το Γυμνάσιο,το Νηπιαγωγείο τον Ναυτικό Όμιλο,παρακείμενες οικίες και την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου,δηλαδή τους συνδημότες μας,γονείς και μαθητές.Πλέον δύο αυτοκίνητα ταυτόχρονα δεν χωράνε,δημιουργείται πρόβλημα στα μεγάλα οχήματα του Δήμου και της Πυροσβεστικής,καθώς δυσκολεύονται να στρίψουν και ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος αφού η ορατότητα μειώνεται επικίνδυνα,με ότι αυτό συνεπάγεται για οδηγούς και ειδικα για ανήλικους μαθητές ποδηλάτες.... Όταν μάλιστα η οριοθέτηση του εν λόγου δρόμου είναι οι ευκάλυπτοι.....

Σε πιθανή απάντηση - ότι ο δρόμος είναι κομμάτι γης ιδιοκτησίας του εν λόγω κυρίου- σας ενημερώνω,ότι  α) δρόμος που έχει ασφαλτοστρωθεί και ηλεκτροδοτηθεί από το Δήμο - και έχουν περάσει 20 έτη από την κατασκευή του - β)εξυπηρετεί την πρόσβαση σε εγκαταστάσεις δημοσίου συμφέροντος (σχολεία,εκκλησία ναυτικές εγκαταστάσεις) και γ)περνάει ο βιολογικός της πόλης της Κω,τότε αυτός ο δρόμος πλέον λογίζεται ως Δημοτικός,για λόγους δημοσίου συμφέροντος.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΘΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΕΨΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ!

Παρακαλώ να επιληφθούν ΑΜΕΣΑ οι Αρμόδιες Αρχές προβαίνοντας στις απαραίτητες ενέργειες......Για να μάθουμε και εμείς τελικά, αν τα οφέλη του ενός είναι σημαντικότερα από τα οφέλη για όλη την κοινωνία!!


Ευχαριστώ,

Πλούμπης Μάριος

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ