Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Σε συγκινησιακή ατμόσφαιρα η αποφοίτηση των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Κω

28/06/2024
576 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με μια όμορφη εκδήλωση «έκλεισε» η χρονιά για τους μαθητές της τρίτης τάξης του 1ου Γυμνασίου Κω «Ιπποκρατείου» που είχε τον τίτλο «Ν’ ΑΓΑΠΑΣ». 

Η εκδήλωση αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του σχολείου με την παρουσία γονέων, συγγενών και φίλων των μαθητών.

Αρκετές ημέρες τώρα υπό την καθοδήγηση των καθηγητριών τους έκαναν εντατικές πρόβες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Εκ του αποτελέσματος, με το ζεστό χειροκρότημα όλων φάνηκε πως οι μαθητές σε ένα κλίμα συγκίνησης τα κατάφεραν. Προσέφεραν ένα εξαιρετικό θέαμα με πολλά μηνύματα και όμορφες στιγμές. Μουσική, χορός, ποιήματα, καθώς και οπτικό υλικό από όλη τη χρονιά συνέθεσαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα. 

Ο διευθυντής του σχολείου Παναγιώτης Πηλιγκός, συνεχάρη τους μαθητές και τους παρέδωσε ονομαστικά (ανά τμήμα) το απολυτήριο Γυμνασίου ευχόμενος τα καλύτερα για την επόμενη εκπαιδευτική βαθμίδα. 

Τις ευχές και τον χαιρετισμό τους επιπλέον έδωσαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κωου & Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, η Αντιδήμαρχος Κατερίνα Χατζηθωμά – Κυπραίου και η πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κωνσταντίνα Τζάνου. 

Με το πέρας της εκδήλωσης ο σύλλογος γονέων προσέφερε δροσερά αναψυκτικά, χυμούς, γλυκά και παγωτά σε όλους υπό τους ήχους των μουσικών επιλογών του Μιχάλη Γουρλά. 

Καλλιόπη Δανελλάκη 


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ