Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στις κάλπες ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη Προέδρου και νέας Κεντρικής Επιτροπής - Που μπορούν να ψηφίσουν στην Κω

15/05/2022
138 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8 το πρωί σήμερα η διαδικασία για την ανάδειξη του Προέδρου και της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, η οποία επιδιώκεται να λειτουργήσει ως καταλύτης στο πολιτικό σκηνικό, αλλά και στο εσωκομματικό τοπίο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ωθώντας τα πράγματα προς τα μπρος μετά από τρία χρόνια παραμονής του κόμματος στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Συγκεκριμένα, μέσα από μια «πρωτόγνωρη» διαδικασία, όπως περιγράφεται από την Κουμουνδούρου, αναμένεται να κριθεί σε πρώτο επίπεδο η φυσιογνωμία και το πολιτικό στίγμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το αμέσως επόμενο διάστημα. Σε δεύτερο επίπεδο, όμως, δεν αποκλείεται να επηρεαστούν οι επόμενες κινήσεις των υπολοίπων κομμάτων στην εγχώρια πολιτική σκακιέρα, αναλόγως του μηνύματος (αριθμητικού και ποιοτικού) που θα εκπέμψουν σήμερα τα μέλη και οι ψηφοφόροι του κόμματος. 

Στην Κω, μπορούν να φηφίσουν σε δύο εκλογικά κέντρα, από τις 08:00 έως τις 20:00:

  • στην πόλη της Κω (αίθουσα Γραφείου Τουρισμού Δήμου Κω - Β. Γεωργίου 3), και 
  • στην Αντιμάχεια (αίθουσα Αγίας Τριάδας). 


Για την εκλογή Προέδρου δικαίωμα ψήφου έχουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ, από την ηλικία των 15 ετών και άνω, που είναι μέλη ή θα εγγραφούν ως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών.

Για την εκλογή μελών της Κεντρικής Επιτροπής δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη που έχουν εγγραφεί μέχρι τις 21 Μαρτίου 2022. 


Από το Νότιο Αιγαίο υποψήφιοι για την Κεντρική Επιτροπή είναι οι: 

Βενιανάκης Χρήστος (Φολέγανδρος), Γιαννακά Αικατερίνη (Σύρος), Καβαδάκης Εμμανουήλ (Κως), Καραγιάννη Χρύσα (Ρόδος), Καραμπάτσος Ηλίας (Νάξος), Κασσάρας Γεώργιος (Κάλυμνος), Πατραμάνη Ανθή (Σαντορίνη), Σαντορινιός Νεκτάριος (Ρόδος), Στέλλας Σταύρος (Πάρος), Τζίνης Ανδρέας (Σύρος) και Τρικοίλη Αγγελική (Κάλυμνος). 


Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία απαιτείται: Αστυνομική Ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή Βιβλιάριο Υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση και η καταβολή εκλογικής συνδρομής 2 ευρώ.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Καματερού

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 16/05 - 00:41
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΤΕΛΕΥΑΙΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΗΥΛΑΚΗ ΙΣΟΒΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ