Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αυλαία στο τριήμερο εκδηλώσεων των Lions Kω με την έκθεση φωτογραφίας στο Χάνι

03/06/2022
258 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας στο λαογραφικό μουσείο το «Χάνι» στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων της Λέσχης Lions Kω «Ιπποκράτης» για την συμπλήρωση 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Η κα Χατζηχριστοφή μέλος της Λέσχης Lions Kως Ιπποκράτης και μέλος πολιτισμού Νοτίου Αιγαίου και Νήσων προλόγισε την εκδήλωση και στην συνέχεια κάλεσε στο βήμα τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μπάρδο για έναν συντομο χαιρετισμό. 

Στον κ. Μπάρδο δόθηκε τιμητικά το νέο βιβλίο του Αλέκου Μαρκόγλου «ΠΑΤΡΙΔΕΣ» Μικράς Ασίας που θα παρουσιαστεί και επίσημα το προσεχές διάστημα. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Μάνος Κόνσολας, ο Έπαρχος Κω – Νισύρου, Ιωάννης Καμπανής, ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς η Πρόεδρος της Λέσχη Lions Κω ο ''Ιπποκράτης'' Νίλουφερ Τλε, ο Αντιπεριφερειάρχης εμπορίου Γιώργος Χαλκιδιος και  ο διοικητης του ΝΑΣ ΚΩ και ο Αστυνομικός Διευθυντής β’ Δωδ/σου.

Καλλιόπη Δανελλάκη 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Μικρασιάτες
Μικρασιάτες 05/06 - 00:25
Εγκλήματα πολεμου
Οι Άγγλοι Μασωνοι και τα παρακλάδια τους εξοπλίζαν κρυφά τους νεοτουρκους μαζί με τους Γερμανούς Γάλλους Ιταλούς διπρόσωπους. Έκοβαν τα χέρια των Ελλήνων προσφύγων που πιάνονταν από τις βάρκες στην μικρασιατική καταστροφή. Τώρα το παίζουν τιμητές για να προβάλλονται. Ας ακούσουν τους μικρασιάτες μάρτυρες.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ