Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Η. Καματερός: Εκλέγεται στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Μ. Καβαδάκης – Τριπλασιάστηκαν τα μέλη στην Κω

16/05/2022
322 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ως μεγάλη κρίνεται από τον Ηλία Καματερό η συμμετοχή των πολιτών στην Κω, στα βόρεια Δωδεκάνησα αλλά και σε όλη την χώρα στις εκλογικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ.  

Στις κάλπες βρέθηκαν παλιοί και νέοι ψηφοφόροι οι οποίοι γράφτηκαν μέλη για την ανάδειξη Προέδρου και νέας Κεντρικής Επιτροπής. Σε δηλώσεις του στο Βήμα της Κω και Ράδιο Πρώτο ο τέως βουλευτής έκανε λόγο για τριπλασιασμό μελών στα νησιά μας με τα 600 νέα μέλη να προέρχονται μόνο από την Κω. 

Έκανε λόγο για ένα μήνυμα ξεκάθαρης πολιτικής κατεύθυνσης με τον ΣΥΡΙΖΑ να διεκδικεί την πρώτη θέση στις επερχόμενες εκλογές. Μάλιστα τόνισε ότι δεν είναι τυχαίο ότι σε όλα τα πολιτικά κόμματα αυτή την περίοδο γίνονται πολιτικές διεργασίες με την συμμετοχή μελών και κοινού, κάτι που προμηνύει εξελίξεις.  

Ως μία εξαιρετική και σημαντική επιτυχία χαρακτήρισε την εκλογή του κ. Μανώλη Καβαδάκη στην Κεντρική Επιτροπή καθώς θα είναι λίγοι οι εκπρόσωποι του Ν. Αιγαίου και ήταν μία δύσκολη διαδικασία.  

Τέλος, ο τέως βουλευτής ανέφερε ότι προσήλθαν στις κάλπες αρκετοί άνθρωποι νέοι σε ηλικία καθώς φαίνεται να ταυτίζονται με τις ριζοσπαστικές απόψεις του κόμματος όπως είπε.  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ