Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Mε παρέμβαση της Ένωσης Ξενοδόχων Κω βρέθηκε χώρος για τη διαμονή εργαζομένων του ΕΚΑΒ Κω

28/04/2023
1177 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Ο Τομέας ΕΚΑΒ Κω ευχαριστεί την ένωση ξενοδόχων την κ,Μαίρη Τριανταφυλλόπουλου για την εύρεση δωματίων φιλοξενία για τα Πληρώματα Ασθενοφόρων ώστε να καλύψουν τις αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες του Τομέα Κω. 


    Υπεύθυνος Τομέα ΕΚΑΒ 
     Κωνσταντίνος Τσαμπής 
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ανώνυμος
Ανώνυμος 28/04 - 21:00
Η απορία λύθηκε.
Αγαπητέ φίλε, τα δωμάτια τα οποία παραχωρούνται για το ΕΚΑΒ δεν είναι για τους μόνιμους διασώστης, είναι για διασώστες που έρχονται από διάφορα μέρη της Ελλάδας (ΕΚΑΒ) ως μετακινούμενοι για ένα μήνα αφιλοκερδώς για να βοηθήσουν το ΕΚΑΒ της Κω ώστε να μπορέσει να υπάρχει δεύτερο ασθενοφόρο για το νησί ςςςς!!!!!!!!!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 28/04 - 20:55
Η απορία λύθηκε.
Αγαπητέ φίλε τα δωμάτια τα οποία παραχωρούνται για το ΕΚΑΒ δεν είναι για το μόνιμο προσωπικό ούτε για τους συμβασιούχους, είναι για διασώστες που έρχονται για ένα μήνα από διάφορα μέρη της Ελλάδας χωρίς μετακινούμενοι δίχως κανένα οικονομικό όφελος απλά για να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους εδώ ώστε να μπορέσει να υπάρχει δεύτερο ασθενοφόρο για το νησί σας .
ΣΤΕΦΑΝΟΣ Μ.
ΣΤΕΦΑΝΟΣ Μ. 28/04 - 20:46
ΕΚΑΒ
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΚΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΕΔΩ.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 28/04 - 15:49
Απορια
Γιατι οι εργαζομενοι του εκαβ να μενουν δωρεαν; ενω οι αστυνομικοί, στρατιωτικοι,εκπαιδευτικοι κτλ να πληρωνουν ενοικιο;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ