Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Προκλητικές δηλώσεις από Τούρκο αναλυτή για την Κω: «Στέκεται σαν το ψάρι απέναντι στο Μπόντρουμ»

02/07/2022
381 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Απολαμβάνει τις διακοπές του στο Μπόντρουμ, αλλά ενοχλείται από το απέναντι ελληνικό νησί που: «έχει μπει στη «μύτη» της Τουρκίας» όπως δήλωσε προκλητικά

Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο Μπόντρουμ, απέναντι από τη Κω, και εμφανίζεται «ενοχλημένος» επειδή το νησί είναι «κάτω από τη μύτη της Τουρκίας» όπως υποστήριξε προκλητικά.

Ο λόγος για τον αναλυτή και δημοσιογράφο Χουλκί Τζεβίζογλου που μιλώντας σε εκπομπή του CNN Turk, σε απευθείας σύνδεση με το Mπόντρουμ, αναφέρθηκε στο γειτονικό νησί της Κώ, το οποίο «στέκεται σαν το ψάρι» απέναντι στην Τουρκία. «Βλέπω από εδώ ακριβώς απέναντι στην δεξιά μου πλευρά, υπάρχει ένα ελληνικό νησί. Βρίσκομαι απέναντι στο νησί Κως. Εμείς μιλάμε για το θέμα των νησιών που είναι στα 6 μίλια, αλλά αυτά τα νησιά που έχουν μπει στην μύτη μας, κάθε χρονιά καθόμαστε και τα κοιτάμε» δήλωσε προκλητικά ο Τούρκος αναλυτής, συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο.

«Απέναντι μας υπάρχει το φωτεινό νησί της Κω, ένα μεγάλο νησί. Καθημερινά στις 20:00 το επιβατικό πλοίο πάει εκεί και έρχεται. Παρατηρώ τα πλοία μας και τις βάρκες, δεν μπορούν να πάνε ούτε ως την μέση της μεταξύ μας απόστασης, είμαστε δηλαδή στριμωγμένοι από το ελληνικό νησί που βρίσκεται απέναντι μας» δήλωσε.

Παρουσιάζοντας τη θέση της Κω στον χάρτη, ο Τζεβίζογλου μίλησε για ελληνικά νησιά «που έχουν μπει στη μύτη» της Τουρκίας. «Τώρα βλέπουμε τον χάρτη. Υπάρχει το νησί της Κω που στέκεται απέναντι στην Αλικαρνασσό σαν το ψάρι. Μπορεί να λέμε πως η πατρίδα μας περιβάλλεται σε τρεις μεριές από θάλασσα αλλά στις δύο εξ αυτών τα ελληνικά νησιά έχουν μπει στην μύτη μας» κατέληξε (μετάφραση : tourkikanea.gr).

Στην εκπομπή παρουσιάστηκαν θέματα που αφορούν τις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας, κάνοντας εκ νέου αναφορά στο θέμα της στρατικοποίησης των ελληνικών νησιών και το πάγιο αίτημα της Τουρκίας για την αποστρατικοποίησή τους.


Πηγή: Protothema.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ