Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ο συμπατριώτης μας αστρολόγος Αντώνης Ξενικός αποκαλύπτει τι φέρνει η πρώτη υπερπανσέληνος του 2021

25/05/2021
189 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Τι επιφυλάσσει η πρώτη ολική σεληνιακή έκλειψη της ερχόμενης Τετάρτης - Τα ζώδια που επηρεάζει

Η πρώτη ολική σεληνιακή έκλειψη του 2021 ή αλλιώς το πρώτο «Ματωμένο φεγγάρι» του έτους.

Το απόκοσμο αλλά και εντυπωσιακό αυτό φαινόμενο, κατά το οποίο το φεγγάρι «βάφεται» με αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κόκκινου, αναμένεται στις 26 Μαΐου και θα διαρκέσει για περίπου ένα τέταρτο, ενώ την ίδια μέρα στις 2.16 μ.μ. πραγματοποιείται και η Πανσέληνος του Λουλουδιού.


Ο αστρολόγος Αντώνης Ξενικός εξηγεί στην «ON time» τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί.

Στις 26 Μαΐου 2021 και ώρα Ελλάδος 13.13 μ.μ. πραγματοποιείται η έκλειψη Σελήνης, στο ζώδιο του Τοξότη, στο πρώτο δεκαήμερο (στις 5 μοίρες και 25).


Η πρώτη σεληνιακή έκλειψη θα μας επηρεάσει περισσότερο σε ψυχολογικά θέματα, καθώς την περίοδο αυτή θα υπάρχουν έντονες πλανητικές όψεις, με τον Ποσειδώνα να κυριαρχεί σε αυτές. Όσοι ανήκουν στα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, (Δίδυμοι - Παρθένοι - Τοξότες και Ιχθύες) του πρώτου δεκαημέρου θα έχουν και τη μεγαλύτερη επιρροή.


Ο Δίας θα συμμετάσχει σε αυτήν την έκλειψη, ευνοώντας επιλογές και σχέδια των αντιπροσώπων του μεταβλητού σταυρού των πρώτων ημερών. Αντίθετα, για εσάς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο θα υπάρχει μια σύγχυση στην προσωπική σας ζωή, ενώ θα πρέπει να αποφύγετε συμφωνίες, οικονομικά ρίσκα, παρεξηγήσεις και κάθε είδους μετακινήσεις.


Ο άξονας Διδύμων - Τοξότη σχετίζεται με τη γνώση, την εκπαίδευση (βασική και ανώτερη), την πληροφορία, τα ΜΜΕ, τα ΜΜΜ, τις νεαρές ηλικίες, τα ζώα, τη θρησκεία και τους ιερωμένους, αλλά και τον τρόπο σκέψης μας, τις πεποιθήσεις και τα πιστεύω μας. Ως μεταβλητά ζώδια σχετίζονται με τη διττότητα (που είναι φλέγον θέμα της εποχής), ενώ το ζώδιο του Τοξότη είναι γνωστό για το φανατισμό του... Τα παραπάνω είναι τομείς που θα απασχολήσουν την ανθρωπότητα σε παγκόσμιο επίπεδο, με πολλαπλούς τρόπους. Κι εμείς θα πρέπει να κατανοήσουμε πως το ζητούμενο είναι να αλλάξουν η οπτική μας και ο τρόπος σκέψης μας και να κατανοήσουμε πως δεν κατέχουμε τη μοναδική αλήθεια.


Είναι σαφές ότι αλλαγές θα υπάρξουν και στον τρόπο που επικοινωνούμε και εργαζόμαστε μέσω Διαδικτύου, κάτι που ήδη έχει γίνει αντιληπτό με τις εκλείψεις στον συγκεκριμένο άξονα από το προηγούμενο έτος, αλλά δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Θα πρέπει να περιμένουμε έξαρση του θρησκευτικού και ιδεολογικού φανατισμού, σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό, ενώ δεν θα λείψουν σκάνδαλα που θα τον πυροδοτήσουν. Οι απώλειες του 2021 θα αφορούν συχνά κληρικούς, αθλητές, διανοούμενους αλλά και νεαρά άτομα, ενώ θα είναι συχνά τα ατυχήματα με μέσα μεταφοράς.


ΚΡΙΟΣ

Η έκλειψη στις 26 Μαΐου, τρεις μέρες πριν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος, είναι μέρος του κύκλου που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2020 και ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2021. Η έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα Δίδυμων / Τοξότη και επηρεάζει τους εκπαιδευτικούς τομείς του ωροσκοπίου σας. Διδασκαλία, μάθηση και γνώση, ταξίδια και νέες εμπειρίες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι εκλείψεις είναι ρυθμιστές των παιχνιδιών.

Με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος, δεν μπορείτε να αποκλείσετε τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής στα σχέδιά σας. Η ακριβής ημερομηνία της έκλειψης είναι μια ώρα για παύση και επανεκκίνηση. Θα πρέπει να δείτε τι είναι σημαντικό για εσάς και με αυτό να πορευτείτε αλλά και να αφήσετε πίσω οτιδήποτε σας βαραίνει. Ορισμένες ελπίδες ή όνειρα μπορεί να χρειαστεί να παραμείνουν στο ράφι, προς το παρόν τουλάχιστον. Για μερικούς από εσάς, αυτό θα μπορούσε να συμπέσει με μια απογοήτευση ή με τη συνειδητοποίηση των αλλαγών που συμβαίνουν στον κόσμο.


ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος ή σεληνιακή έκλειψη που λαμβάνει χώρα στις 26, διασχίζοντας τον άξονα Διδύμων / Τοξότη, ενεργοποιεί τους τομείς που αφορούν τα οικονομικά σας ζητήματα. Οι εκλείψεις φέρνουν στο φως αυτό που είναι κρυμμένο και μπορούν να υποδηλώσουν μια καμπή ή μια αλλαγή στην τύχη.

Αυτός ο κύκλος των εκλείψεων ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2020 και ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2021. Εάν γνωρίζετε ήδη ότι η οικονομική σας κατάσταση πρόκειται να αλλάξει, ετοιμαστείτε, προετοιμαστείτε και κάντε ό,τι χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που βρίσκονται στο δρόμο.

Μπορεί να οφείλεται σε μια αλλαγή ή σε μια περίσταση που πρέπει να επανεξετάσετε τα οικονομικά σας, τα έσοδα και τα έξοδά σας. Από τα τέλη Μαΐου μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσετε ή να αναθεωρήσετε τα οικονομικά σας με κάποιον τρόπο – είτε κόβετε δεσμούς είτε δημιουργείτε κοινοπραξίες.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Στις 26 υπάρχει μια σεληνιακή έκλειψη ή πανσέληνος που διασχίζει τον άξονα των Διδύμων / Τοξότη και επηρεάζει στο ζώδιό σας τον τομέα των σχέσεων. Αυτές που μπορεί τώρα να ξεκινήσουν ή να τελειώσουν ξαφνικά. Ωστόσο είναι καλύτερο να μην παίρνετε μεγάλες αποφάσεις την ημέρα της ίδιας της έκλειψης, καθώς τα πράγματα συχνά κρύβονται από εσάς και τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο.

Ωστόσο, ο κυβερνήτης πλανήτης σας Ερμής στρέφεται ανάδρομος τρεις ημέρες μετά από αυτήν την έκλειψη. Αυτό υποδηλώνει ότι ίσως χρειαστεί να παίξετε ένα παιχνίδι αναμονής μεγαλύτερης διάρκειας, σε σχέση με την αγάπη ή τη συνεργασία, μέχρι ο Ερμής να επιστρέψει ορθόδρομος τον Ιούνιο. Εκτός από τις σχέσεις, πάντα η περίοδος των εκλείψεων επηρεάζει και την υγεία μας, σωματική, ψυχική, πνευματική. Να είστε πιο προσεκτικοί αυτές τις ημέρες και να ξεκουράζεστε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η έκλειψη είναι μέρος ενός κύκλου της έκλειψης που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2020 και διαρκεί έως τον Δεκέμβριο του 2021. Μπορεί να έχετε ήδη εφαρμόσει αλλαγές στον τρόπο ζωής και τη ρουτίνα σας, είτε λόγω της λήξης της εργασίας σας είτε για λόγους υγείας. Οι εκλείψεις συμπίπτουν με την αλλαγή, αλλά μπορούν να ανοίξουν κάτι νέο. Μερικές φορές σας σπρώχνουν μπροστά, είτε είστε έτοιμοι είτε ή όχι. Η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη στις 26/5 είναι ένα μεγάλο καμπανάκι για την υγεία σας, που σας ωθεί να κάνετε άμεσα αλλαγές στη διατροφή σας και στη γενικότερη φροντίδα του οργανισμού σας, κόβοντας μαχαίρι τις κακές συνήθειες και υιοθετώντας καινούργιες που υποστηρίζουν πιο θετικά την ευεξία σας, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου. Στις 30/5 ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στους Διδύμους, ξεκινώντας τα γνωστά του «παρατράγουδα» μέσα στην καθημερινότητα.


ΛΕΩΝ

Στις 26 υπάρχει μια πανσέληνος ή σεληνιακή έκλειψη που διασχίζει τον άξονα των Διδύμων / Τοξότη του ζωδιακού κύκλου. Η έκλειψη αυτή θα επηρεάσει κυρίως τον κοινωνικό τομέα του ωροσκοπίου σας, αφού ο Τοξότης κυβερνά τα παιδιά και τους εραστές. Οι εκλείψεις φέρνουν στο φως αυτό που κρύβεται. Αυτές αλλάζουν τα παιχνίδια και μπορούν να κάνουν τη ζωή σας δύσκολη. Επομένως είναι καλύτερο να μην είμαστε υπερβολικά παρορμητικοί καθώς τελειώνει ο Μάιος. Εάν λάβουν χώρα απροσδόκητα γεγονότα, σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε τι θα ακολουθήσετε. Είναι πιθανό να έχετε αλλαγές στα αισθηματικά, με ορισμένα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα που πρέπει να γίνουν, μπορεί όμως να «δώσει» και μια μοναδική νέα γνωριμία ή ακόμα και μια εγκυμοσύνη, επηρεάζοντας κυρίως εσάς του 1ο δεκαημέρου. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής θα γυρίσει σε ανάδρομή πορεία του (30/5), φέρνοντας προσωρινά εμπόδια και δυσκολίες σε επαγγελματικά σχέδια.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναμένονται αλλαγές στον άξονα οικογένειας – καριέρας, με το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης ή μετεγκατάστασης για επαγγελματικούς λόγους να είναι πολύ πιθανό. Αναζητήστε σήματα ή σημείο στροφής κοντά στην ημερομηνία έκλειψης, μια ευκαιρία να αλλάξετε τα πράγματα. Ένα απροσδόκητο γεγονός μπορεί να είναι ο καταλύτης για μια σημαντική επανεξέταση του πού πηγαίνετε και γιατί. Φροντίστε να κινηθείτε γρήγορα και να τακτοποιήσετε όλα τα ουσιώδη, όπως οικονομικές διαπραγματεύσεις, υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών, πριν από τις 30/5 που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος. Οι εκλείψεις φέρνουν στο φως αυτό που κρύβεται. Μια νέα δουλειά θα μπορούσε να σημαίνει αλλαγές στο σπίτι ή μια απόφαση να αλλάξετε έδρα θα μπορούσε να είναι ο καταλύτης για μια αλλαγή σταδιοδρομίας. Η σεληνιακή έκλειψη της 26ης Μαΐου στον Τοξότη είναι πρώτη από μια σειρά εκλείψεων στον δικό σας σταυρό και επηρεάζει κομβικά πρωτίστως τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου.


ΖΥΓΟΣ

Ίσως να γνωρίζετε ήδη τι συμβαίνει στη ζωή σας, ειδικά εάν βρίσκεστε σε μια νέα πορεία μελέτης, ένα πνευματικό μονοπάτι ή διδάσκετε άλλους. Οι εκλείψεις σπάνια είναι εύκολες, αλλά δείχνουν πού είναι δυνατή η βαθιά αλλαγή. Μερικές φορές κλείνετε μια πόρτα πίσω σας και πρέπει να βρείτε μια νέα πόρτα για να ανοίξετε. Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε μια δοκιμασία στη δουλειά ή να αρχίσετε να αισθάνεστε σίγουροι για τα επόμενα βήματα. Αν μπορείτε, αφήστε στον εαυτό σας χρόνο και χώρο να περιπλανηθεί, να ονειρευτεί και να αναζητήσει νέες εμπειρίες. Το να βρίσκεστε κάπου για πρώτη φορά ή να δοκιμάζεστε σε κάτι διαφορετικό θα μπορούσε να φέρει μια νέα προοπτική στα σχέδιά σας. Μερικές φορές οι αλλαγές λειτουργούν όμορφα και είναι ευεργετικές.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις 26 υπάρχει μια πανσέληνος ή μια σεληνιακή έκλειψη που διανύει τον άξονα Διδύμων / Τοξότη και στο ζώδιό σας επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών. Οι εκλείψεις μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι και να αποκαλύψουν κάτι που εδώ και καιρό μένει κρυφό. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες σε μια σειρά πριν από τα τέλη Μαΐου. Αυτή η έκλειψη είναι μέρος ενός κύκλου εκλείψεων που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2020 και ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2021. Πολλά εξαρτώνται από το τι έχει συμβεί ήδη σε σχέση με τα χρήματα, τα περιουσιακά σας στοιχεία και τα κληρονομικά σας.

Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχουν κάνει εξαιρετικά καλή δουλειά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Άλλοι μπορεί να έχουν υποστεί απώλεια. Όταν η ενέργεια της έκλειψης μπαίνει, τα πράγματα είναι σπάνια σταθερά – να είστε προετοιμασμένοι.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχει μια πανίσχυρη πανσέληνος ή σεληνιακή έκλειψη στις 26 και γίνεται στο ζώδιό σας. Οι εκλείψεις αλλάζουν το παιχνίδι και μπορούν να συμπέσουν με ένα σημείο καμπής στη ζωή σας.

Μερικές φορές αυτό που κρύβεται έρχεται στο φως και αισθάνεστε συντονισμένοι με το πεπρωμένο σας. Η μοίρα είναι στον αέρα όταν κυριαρχούν οι εκλείψεις, αλλά θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε ένα νέο μονοπάτι. Προσέξτε εξωτερικά γεγονότα που μπορεί να καθορίσουν την πορεία μιας τρέχουσας σχέσης ή μιας σχέσης συνεργασίας. Καλό είναι να μην ενεργήσετε άμεσα και αυθόρμητα, αλλά να περιμένετε λίγες μέρες μετά την έκλειψη για να κάνετε κάποια κίνηση. Ωστόσο, με τον Ερμή ανάδρομο από τις 30 και μετά, μπορεί να ανακαλύψετε ότι πρέπει να περιμένετε λίγο περισσότερο. Εάν συναντήσετε κάποιον νέο έρωτα αυτόν τον μήνα ή συνδεθείτε ξανά με έναν πρώην, ξανασκεφτείτε το καθώς το μονοπάτι της αγάπης θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια κυκλική διαδρομή.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Στις 26 υπάρχει μια πανσέληνος ή σεληνιακή έκλειψη που διανύει τον άξονα Διδύμων / Τοξότη του ζωδιακού κύκλου. Οι εκλείψεις είναι δείκτες αλλαγών και συχνά υποδεικνύουν ένα σημείο καμπής, είτε λήγει μια δουλειά ή μια σύμβαση, είτε έχετε ολοκληρώσει έναν κύκλο. Αυτός ο κύκλος έκλειψης ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2020 και ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2021. Μπορεί να γνωρίζετε ήδη τι ισχύει για εσάς, ειδικά αν έχετε κάνει πρόσφατα ριζικές αλλαγές στη διατροφή, στον τρόπο ζωής, στην υγεία ή στην εργασιακή σας κατάσταση. Αναμένετε το απροσδόκητο στο τέλος του μήνα και επιβραδύνετε το ρυθμό. Ίσως να μπορείτε να επωφεληθείτε από κάτι που να σας βγάζει από έναν κύκλο. Ή μπορεί να ανακαλύψετε ότι η κατάσταση της εργασίας σας πρέπει να αλλάξει για τον έναν ή τον άλλον λόγο.

Καλό θα ήταν να γίνετε ευέλικτοι αυτόν τον μήνα και να επικεντρωθείτε στην καθημερινή σας ρουτίνα. Αυτό αφορά τον τρόπο ζωής και την υγεία σας, καθώς και τη δουλειά σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι δίνετε ίση προσοχή στο μυαλό, στο σώμα και στην ψυχή σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Το τέλος του μήνα μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο, για δύο λόγους. Πρώτον, υπάρχει μια πανσέληνος ή σεληνιακή έκλειψη στις 26 που διασχίζει τον άξονα Διδύμων / Τοξότη του ζωδιακού κύκλου.

Επιπλέον, τρεις ημέρες αργότερα, ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, στρέφεται προς τα πίσω στο Δίδυμο και θα παραμείνει σε αργή κίνηση μέχρι τις 22 Ιουνίου. Αυτά τα δύο πλανητικά φαινόμενα μπορεί να φέρουν σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε φιλικές σχέσεις αλλά και αποχωρήσεις από ομάδες και συνεργασίες, κυρίως για τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου. Επίσης, δεν αποκλείεται ο ανάδρομος Ερμής να σας επαναφέρει σε προηγούμενες καταστάσεις στα προσωπικά σας, ενώ πιθανό είναι τώρα και το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Να είστε έτοιμοι λοιπόν να προχωρήσετε ένα βήμα και φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στο τι θέλετε.


ΙΧΘΕΙΣ


Ο τομέας της καριέρας σας είναι αυτός που θα επηρεαστεί κομβικά, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο. Η έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη στις 26/5, την πρώτη από τις συνολικά τρεις εκλείψεις μέσα στη χρονιά στον άξονα Διδύμων - Τοξότη, είναι πιθανό να φέρει μια αλλαγή κατεύθυνσης στα επαγγελματικά σας, ενώ μπορεί να υπάρξει και μια μεταβολή στο status σας, για παράδειγμα μέσω μιας προαγωγής.

Ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου, καλό είναι να μην εμπιστεύεστε τα όσα ακούτε γύρω σας, είτε είναι καλά είτε άσχημα, γιατί το πιο πιθανό είναι να έχουν μεγάλη δόση ανακρίβειας ή παραπλάνησης. Αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Μπορείτε να τις αναβάλετε για λίγο αργότερα, που θα σας δοθεί η δυνατότητα να προχωρήσετε στις αλλαγές που επιθυμείτε! Σε ό,τι αφορά στα ερωτικά, κάτι μπορεί να εμφανιστεί στον ορίζοντα, αλλά θα κινηθεί περισσότερο στην επιφάνεια των πραγμάτων και όχι στην ουσία τους. 


https://www.parapolitika.gr/ellada/article/1116289/o-astrologos-adonis-xenikos-apokaluptei-ti-fernei-i-proti-uperpanselinos-tou-2021/

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ