Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Απάντηση του Γιάννη Παππά στις δηλώσεις του κ. Καματερού για το νοσοκομείο της Κω

15/06/2023
269 Εμφανίσεις
6 Σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κύριε Καματερέ, φαίνεται ότι ακόμα και τώρα υποτιμάτε την νοημοσύνη των Δωδεκανησίων. 

Και για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Ήταν 2 Ιουνίου 2022 όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγγειλε την ανέγερση του νέου νοσοκομείου στην Κω. Από την στιγμή εκείνη και έπειτα προχωρούν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες για την ανέγερση του.

Ξέρετε κύριε Καματερέ, είναι λογικό να μπερδεύεστε πολλές φορές μεταξύ του τι λέτε και του τι κάνετε, καθώς όταν ήσασταν κυβέρνηση το μόνο που σας απασχολούσε για τα νησιά μας ήταν πως θα επιτύχετε τους πολιτικούς θεατρινισμούς σας! 

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Ελλάδα την επόμενη τετραετία θα ανοικοδομήσει το νέο ΕΣΥ και η Κως μας θα έχει το νοσοκομείο που της αξίζει! 

Σταματήστε επιτέλους , την ψηφοθηρική «σπέκουλα» σε βάρος των Δωδεκανησίων και την παραγωγή fake news.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
Ανώνυμοςεκαβιτης
Ανώνυμοςεκαβιτης 16/06 - 00:45
Νοσοκομείο
Ο Διοικητης είναι Αριστος!!! Είναι και αριστερός. Να γιατί κάνει μούγκα ο ΣΥΡΙΖΑ/ ΠΑΣΟΚ.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/06 - 23:56
Νεοδημοκρατης
Εάν με όλα αυτά που λέτε ο Παππάς από 8500 ψήφους, πήρε 18000 ψήφους τότε κάτι δεν λέτε σωστά.Δεν μπορεί να είναι τόσο άχρηστος και να υπερδιπλασιαζει τις ψήφους του.Παμε γερά, μπροστά....
Ελενη
Ελενη 15/06 - 23:52
Παππα...
Δεν θελω κτιριο...θελω γιατρους.. θελω ενα νοσοκομειο που ια εχει γιατρους...τοιχους εχουμε...
BATMAN
BATMAN 15/06 - 22:11
Kos
Η διοίκηση του νοσοκομείου κύριε ΠΑΠΠΑ πρεπει να ξηλωθει και να έρθουν καινούργια πρόσωπα γιατί το έχουν κάνει τσιφλίκι τους εκεί μέσα. Και όσο για την ανέγερση καινούργιου νοσοκομείου ο χρόνος θα δείξει αν το κάνετε.
Κωος
Κωος 15/06 - 22:03
Νοσοκομειο κω
Κε Παπά τι έχετε να πείτε για την συνέντευξη του Αρχηγού σας στην Απογευματινή που στο κεφάλαιο Υγεία λέει για 4 νέα Νοσοκομεία αλλά η ΚΩΣ είναι στην απέξω.Εδώ ΠΑΠΑΣ εκεί ΠΑΠΑΣ που είναι;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 15/06 - 19:55
Πολιτικός απατεώνας
Το νοσοκομείο υπό τη δική σας προσωπικη καθοδήγηση κύριε Παππά με τις μαριονέτες σας οδεύει προς διαλυση. Είναι στο χειρότερο σημείο του τουλάχιστον την τελευταία 10ετια. Απλώς δεν ξέρει ο κοσμος ότι πίσω από την επιλογή του διοικητή (και του υποδιοικητή;εκπροσώπου; απλού μέλους ΔΣ;) βρίσκεστε εσείς και η μικροπολιτικη ,άστοχη και αδέξια έως και άσχετη προσέγγιση σας . Δυστυχώς ελέγχοντας μερικώς και τις τοπικές εφημερίδες νομίζετε ότι μπορείτε να διασκεδάζετε τις εντυπώσεις . Όταν θα μάθει ο κόσμος ποιος πραγματικά είσαστε θα τρέχετε να κρυφτειτε.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ