Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ήττα του Κ. Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων - Νέος Δήμαρχος ο Χάρης Δούκας

15/10/2023
218 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Εκπληξη προκαλούν τα αποτελέσματα στον Δήμο Αθηναίων καθώς ο Χάρης Δούκας κερδίζει τη μάχη και τον νυν δήμαρχο Κώστα Μπακογάννη. Με την ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων να είναι στο 87%, ο Χάρης Δούκας προηγείται του Κώστα Μπακογιάννη με 55,88% έναντι 44,12% για τον νυν δήμαρχο και η μάχη θεωρείται πλέον τελειωμένη.

Με δήλωσή του στις 8 το βράδυ ο κ. Μπακογιάννης παραδέχτηκε την ήττα, ανακοίνωσε ότι επικοινώνησε και συνεχάρη τον κ. Δούκα και ανέλαβε ο ίδιος την ευθύνη για το αποτέλεσμα.

Η ανατροπή είναι μεγάλη, αφού στον πρώτο γύρο ο Κώστας Μπακογιάννης είχε λάβει 41,3% και ο Χάρης Δούμας, ο υποψήφιος που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, μόλις 14,2% . Σε αυτήν την αναμέτρηση της δεύτερης Κυριακής, ο κ. Δούκας είχε και την υποστήριξη του Κώστα Ζαχαριάδη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και μέρους της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, ακόμη και του ιδρυτή της Δράσης, Στέφανου Μάνου.

 thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 16/10 - 16:49
Νεοδημοκρατης
Ο Μπακογιάννης διατηρεί το ποσοστό της ΝΔ του 42% .Ο δούκας με το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ 14%, ψηφίστηκε από το ΣΥΡΙΖΑ, άλλο 14%, τους Κλασιδιαρηδες άλλο 9% , ΚΚΕ άλλο 7% , ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κλπ,8% ... Κατάλαβες γέρο ΨΙΤ; Κατάλαβες ότι αυτοί όλοι δεν ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές; Κατάλαβες την νίκη της πρώτης Κυριακής; Όπως του Νικηταρά .Πανηγυρισε τώρα με ξένα κόλλυβα.Εγω γουστάρω να επαναπαυθειτε μέχρι τον Ιούνιο, να την ξαναρπαξετε,????????????
Ψιτ
Ψιτ 16/10 - 15:13
-
Μαγκας ο Χαρης....εστειλε τον Γκουφη να κανει τον μεγαλο περιπατο....
Πολιτικός αναλυτής
Πολιτικός αναλυτής 16/10 - 00:32
Πολιτική
Ο κληρονόμος και κακομαθημένο βούτυροπαιδο. Πάτησε πάνω σε παπού πατέρα αδελφή θείο και αμέσως βγήκε περιφερειάρχης και δήμαρχος άλλαξε και δύο τρεις συζύγους. Για την Αθήνα δεν έδωσε καμία σημασία και οι Αθηναίοι τον τιμώρησαν. Αρκετά πια με τα σόγια και τους ψήφους.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ