Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

Τελευταία σχόλια

Ανώνυμος: Σήμερα (16:03)
Υψηλάντης - Υψηλάντης ο παράνομος Αντισυνταγματικά βουλευτής ! Βάση συντάγματος έκλεψε την βουλευτική έδρα με τον παράνομο και αντισυνταγματικό νόμο της ενισχυμένης αναλογικής όπου το πρώτο κόμμα κλέβει 50 έδρες από τα άλλα κόμματα. Στις τελευταίες εκλογές βάση Πρωτοδικείου της Ρόδου ο Υψηλάντης πήρε περίπου 3000ψηφους στα Δωδεκανησα. Ομως κάποιος άλλος πήρε περίπου 11.000 ψήφους και νόμιμα ήταν αυτός βουλευτής Δωδεκανήσου. Ομως την βουλευτική έδρα την πήρε ο Υψηλάντης κλέβοντας την έδρα με τον παράνομο και αντισυνταγματικό νόμο που ψήφισε η ΝΔ. Ετσι το παίζει βουλευτής και έτσι δικτατορικά κυβερνά η ΝΔ. Σίγουρα θα πλήρωση και αυτός το τίμημα όπως και όλοι τους μόλις γινη κυβέρνηση ένα Εθνικό κόμμα ! Ετσι για να μην μας το παίζει βουλευτής ο πολύ λίγος Υψηλάντης !!!! Αυτή είναι η Αλήθεια !

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

Β. Υψηλάντης: Εξασφάλιση 6 εκατ.€ για σημαντικά έργα στην Λέρο

19/06/2026
60 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέχεια της συνάντησης εργασίας που είχα με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Θάνο Πλεύρη, ανακοινώθηκε σήμερα η χρηματοδότηση των 6.000.000€ από το Υπουργείο προς τον Δήμο Λέρου για σημαντικά αντισταθμιστικά έργα στον τομέα των υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών του νησιού.

Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ενέκρινε χρηματοδότηση συνολικού ύψους 5.961.270 ευρώ προς τον Δήμο Λέρου για την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής και αναβάθμισης δημοτικών υπηρεσιών, ενισχύοντας έμπρακτα την αναπτυξιακή πορεία του νησιού.

Η χρηματοδότηση αφορά τα εξής έργα:

• Βελτίωση του οδικού δικτύου του Δήμου Λέρου, προϋπολογισμού 2.457.000 ευρώ.

• Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών, προϋπολογισμού 655.200 ευρώ.

• Προμήθεια επτά (7) οικίσκων με αυτόνομα συστήματα παραγωγής και διάθεσης πόσιμου νερού, προϋπολογισμού 290.340 ευρώ.

• Προμήθεια και εγκατάσταση ιστών φωτισμού και αυτόνομων ηλιακών φωτιστικών, προϋπολογισμού 2.507.310 ευρώ.

• Προμήθεια φορτηγού ελαφρού τύπου 4x4 για τις ανάγκες του Τμήματος Ύδρευσης του Δήμου Λέρου, προϋπολογισμού 51.420 ευρώ.

Η χρηματοδότηση αυτή συνιστά μια ουσιαστική ενίσχυση για τη Λέρο και αποτελεί έμπρακτη ανταπόκριση σε αιτήματα που έχουν τεθεί με συνέπεια για την κάλυψη αναγκών του νησιού. Μέσω των διαθέσιμων πόρων θα καταστεί δυνατή η προώθηση παρεμβάσεων που θα ενισχύσουν τις υποδομές, θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα συμβάλουν στην περαιτέρω αναπτυξιακή προοπτική της Λέρου.

 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 20/06 - 09:42
Υψηλάντης
Υψηλάντης ο παράνομος Αντισυνταγματικά βουλευτής ! Βάση συντάγματος έκλεψε την βουλευτική έδρα με τον παράνομο και αντισυνταγματικό νόμο της ενισχυμένης αναλογικής όπου το πρώτο κόμμα κλέβει 50 έδρες από τα άλλα κόμματα. Στις τελευταίες εκλογές βάση Πρωτοδικείου της Ρόδου ο Υψηλάντης πήρε περίπου 3000ψηφους στα Δωδεκανησα. Ομως κάποιος άλλος πήρε περίπου 11.000 ψήφους και νόμιμα ήταν αυτός βουλευτής Δωδεκανήσου. Ομως την βουλευτική έδρα την πήρε ο Υψηλάντης κλέβοντας την έδρα με τον παράνομο και αντισυνταγματικό νόμο που ψήφισε η ΝΔ. Ετσι το παίζει βουλευτής και έτσι δικτατορικά κυβερνά η ΝΔ. Σίγουρα θα πλήρωση και αυτός το τίμημα όπως και όλοι τους μόλις γινη κυβέρνηση ένα Εθνικό κόμμα ! Ετσι για να μην μας το παίζει βουλευτής ο πολύ λίγος Υψηλάντης !!!! Αυτή είναι η Αλήθεια !

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ