Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Παράπονα για τα ραντεβού & τις αλλαγές στο εμβολιαστικό κέντρο Πλατανίου

30/11/2021
605 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Δεν λειτουργεί Σάββατα ενώ υπάρχουν ραντεβού

Η χορήγηση της αναμνηστικής δόσης και στο μονοδοσικό της Johnsonαύξησε την κίνηση στο ΚΥ Πλατανίου όπου αποκλειστικά και μόνο εκεί χορηγείται το συγκεκριμένο εμβόλιο. Τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης και τον τρόπο λειτουργίας ήρθαν ξανά στην επιφάνεια εξαιτίας των αυξημένων ραντεβού για το εμβόλιο. 

Πιο συγκεκριμένα η κα. Χρύσα Μαρίνου η οποία είχε κλείσει κανονικά το ραντεβού της ηλεκτρονικά, ενημερώθηκε τηλεφωνικά από στέλεχος του ΚΥ Πλατανίου ότι ακυρώνεται το ραντεβού της.  

« Τηλεφωνούσα συνεχώς προσπαθώντας να κλείσω εκ νέου του ραντεβού μου αλλά μάταια. Ουδείς σήκωνε το τηλέφωνο. Κάποια στιγμή κατάφερα να μιλήσω με κάποια κυρία η οποία με έντονο ύφος μου είπε ότι έχω καλέσει στο τμήμα διοίκησης και όχι στους γιατρούς και μου έκλεισε το τηλέφωνο.» 

Μετά από όλα αυτά και με πολύ επίμονη προσπάθεια, τελικά η κα. Μαρίνου κατάφερε να κλείσει το πολυπόθητο ραντεβού για την αναμνηστική δόση. Διερωτάται όμως κανείς , ενώ υπάρχει σε εξέλιξη μία εθνική εκστρατεία εμβολιασμού, δεν μπορούν τα εμβολιαστικά κέντρα να στελεχωθούν και να λειτουργήσουν με πλήρη ωράριο και προσωπικό ώστε να εξυπηρετηθούν οι πολίτες;  

Γιατροί δεν περισσεύουν αλλά υπάρχει ο στρατός. Θυμίζουμε ότι η μεταφορά των εμβολίων γίνεται με την μέριμνα και επίβλεψη του στρατού. Θα μπορούσαν να ενισχυθούν τα εμβολιαστικά κέντρα με τα άξια στελέχη των ενόπλων δυνάμεων προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες. Είναι πρωτόγνωρο την ώρα που οι αρχές σχεδόν εκλιπαρούν τους ανεμβολίαστους να εμβολιαστούν για το καλό της δημόσιας υγείας, να ακυρώνονται τα ραντεβού σε όσους θέλουν να εμβολιαστούν! 

Για την ιστορία το ΚΥ στο Πλατάνι διαθέτει 2 γιατρούς. Ο ένας γιατρός είναι ο επιστημονικός διευθυντής ο οποίος βρίσκεται σε άδεια και σύντομα πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί και ο 2ος γιατρός εργάζεται με ειδικό καθεστώς και μειωμένο ωράριο. Επίσης στο Πλατάνι υπάρχει μόλις μία νοσηλεύτρια.  

Ένα κτίριο κόσμημα που θα μπορούσε να εξυπηρετεί τους πολίτες με διαγνωστικές εξετάσεις, πρωτοβάθμια περίθαλψη και άλλες ιατρικές υπηρεσίες δυστυχώς είναι κλειστό τις περισσότερες ώρες της ημέρας.  

Τέλος, να σημειωθεί ότι η πλατφόρμα για το εμβόλιο Johnsonδίνει την δυνατότητα στους πολίτες να επιλέξουν να εμβολιαστούν και τα Σάββατα. Όμως το ΚΥ στο Πλατάνι δεν λειτουργεί τα Σάββατα εξαιτίας της σοβαρής υποστελέχωσης.  

Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Μαντάμ Σουσού
Μαντάμ Σουσού 30/11 - 21:39
Πανδημία
Φιλενάδα πάμε να μπολιαστουμε . Θα κερδίσουμε από 100 με 150 ευρουλακια

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ