Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στην Κω το κρουαζιερόπλοιο Seabourn Ovation

11/10/2021
187 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μετά από αρκετούς μήνες , κρουαζιερόπλοιο προσέγγισε την Κω σήμερα Δεύτερα 11 Οκτωβρίου 2021 γεμίζοντας χαρά όσους το αντίκρυσαν σήμερα το πρωί. Πιο συγκεκριμένα το Seabourn Ovation βρίσκεται ανοικτά της πόλεως από τις 6.30π.μ. προσφέροντας στους επιβάτες τη μοναδική ευκαιρία να επισκεφθούν την πατρίδα του Ιπποκράτη και το νησί του ποδηλάτου. 

Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο πραγματοποιεί κρουαζιέρες όλο το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά, την Πελοπόννησο και την Κύπρο. Αν και η Κως δεν είναι στο επίσημο πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας, παρόλα αυτά σήμερα προσέγγισε το νησί και οι επιβάτες έχουν κατακλύσει την πόλη. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι «λάντζες» όλη μέρα προσεγγίζουν την πολεμική σκάλα γεμάτες επιβάτες που θέλουν να ανακαλύψουν τις ομορφιές της πόλης και όχι μόνο. Το κρουαζιερόπλοιο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 600 επιβάτες ενώ η εταιρεία είναι μέλος του ομίλου Carnival Cruises

Όπως μας μεταφέρουν αρκετοί επιχειρηματίες της πόλης, η Δευτέρα ξεκίνησε ευχάριστα καθώς η Κως διανύει έναν Οκτώβρη που θα μείνει στα χρονικά ως ο πιο εμπορικός των τελευταίων ετών. 

Με τον τουρισμό να εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα για τα δεδομένα της εποχής, η σημερινή άφιξη του κρουαζιερόπλοιου, μόνο θετικά έχει να προσθέσει καθώς είναι γνωστό ότι οι επιβάτες εξερευνούν τα νησιά που προσεγγίζουν, επιλέγουν να αγοράσουν δώρα και αναμνηστικά, ενώ δεν παραλείπουν να απολαύσουν και την τοπική γαστρονομία.  Αναμένεται να παραμείνει μάλιστα όλη μέρα όπως συνηθίζεται για κάθε λιμάνι που προσεγγίζει. 

Πάντως σύμφωνα με το πρόγραμμα το επόμενο ταξίδι του συγκεκριμένου πλοίου είναι προγραμματισμένο για τις 16 Οκτωβρίου με αφετηρία τη Ρώμη και ταξίδι με στάσεις σε Ισπανία και Πορτογαλία. Να σημειωθεί ότι όλοι οι επιβάτες είναι εμβολιασμένοι έναντι του Covid-19. 

Το Seabourn Ovation αντιπροσωπεύεται στην Κω από τον κ. Παναγιώτη Τζαμάλη και το πρακτορείο Python Tours που έχει μακρά εμπειρία στην εκπροσώπηση κρουαζιερόπλοιών στην Κω και προσφέρει μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. 

Σάντυ Λαδικού  

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ