Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Καταγγελία από πολίτη: Ο Δήμος Κω βγάζει δελτίο υψηλού κινδύνου για πυρκαγιά, αλλά δεν έρχεται να μαζέψει τα χόρτα που αποτελούν κίνδυνο

23/06/2022
188 Εμφανίσεις
5 Σχόλια

Οι φωτογραφίες είναι ακριβώς πίσω από την Τράπεζα Πειραιώς στις Σημαίες... 

Είχα πάει στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Κω πριν 3 βδομάδες και τους ζήτησα να έρθουν να το καθαρίσουν. Εκείνοι με παρέπεμψαν στο Γραφείο Καθαριότητας όπου και εκεί δεν σήκωναν τα τηλέφωνα.

Ξαναπήγα πάλι στην Υπηρεσία Πρασίνου, όπου συνάντησα την κυρία Ζέτα Τσιρπανλή και τον Αντιδήμαρχο κ. Καμπουράκη, όπου εκείνος δεν έδωσε καν σημασία στο θέμα αυτό.

Η μόνη που έδωσε υπόσχεση να το αναλάβει ήταν η κυρία Ζέτα. Μετά από 3 μέρες ήρθαν καθάρισαν τα 3 χωράφια του Δήμου, όμως τα χόρτα παραμένουν εδώ και δέκα μέρες στο ίδιο σημείο, όπως τα άφησαν.... 

Πώς γίνεται η Πολιτική Προστασία να βγάζει έκτακτο δελτίο για πυρκαγιά και από την άλλη να αφήνει αυτή την επικίνδυνη εστία, με τον φόβο να προκληθεί πυρκαγιά! Τα συμπεράσματα δικά σας.....!!!!! 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 5
Ανώνυμος
Ανώνυμος 25/06 - 10:46
Καλα
Εσείς σαν πολίτες γιατί δεν τα μαζεύεται στα χωράφια σας στις αυλές σας στα πεζοδρόμια σας;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/06 - 11:49
ξυπνατε ρε!!!
καμπουρακη ξυπνα!! εχεις φιδια στον κορφο σου. εκθετεις και τον δημαρψο που προσπαθει.
Άρτεμις.
Άρτεμις. 23/06 - 23:38
Κόψτε τα χόρτα !
Ο κύριος Γεράσιμος μπορεί να είναι "απρόσεκτος", όμως ο δικός σου ο τρόπος προσβάλλει με τον χειρότερο τρόπο .Πολύ χαμηλό επίπεδο.Τουλάχιστον παραδεχτείτε τα λάθη σας, αντί να προσπαθείτε να μειώσετε τον άλλον.
Γεράσιμος
Γεράσιμος 23/06 - 19:30
Χόρτο
Ήταν η ζζζζεταααα και μια και δυο η Βιολέτα τσιγκολελετα τσιγκολελετα!!! Προς την εφημερίδα μη σβήνετε σας παρακαλώ και βάζετε τελιες τελιες ....αν τα σβήνετε τότε δεν έχει νόημα να σχολιάζουμε εδώ,ούτε βρίζουμε ούτε τίποτα//
Αρίσταρχος
Αρίσταρχος 23/06 - 19:11
Ορθογραφία
Αυτή η ανυπόφορη ανορθογραφία σας βγάζει πια μάτι! Είναι αίσχος να γράφετε τόσο απρόσεκτα και να προσβάλλετε την γλώσσα μας!Ανοίγετε κάπου κάπου και κανένα εγχειρίδιο γραμματικής!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ