Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Στη θέση της Κυβερνήτου Θ117Α Νοτίου Ελλάδας και Νήσων Lions η Μαρία Πολίτου

29/04/2023
336 Εμφανίσεις
6 Σχόλια

Η Λέσχη Lions Κω «Ο Ιπποκράτης» έχει την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να ανακοινώσει την εκλογή του μέλους της και σημερινή Α’ Αντικυβερνήτη, Μαρία Πολίτου, στο αξίωμα της Κυβερνήτου Θ117Α Νοτίου Ελλάδος και Νήσων, που έλαβε χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης 20-22 Απριλίου στο πλαίσιο του 55ου Εθνικού Συνεδρίου Lions του Πολλαπλού Θέματος Ελλάδος-Κύπρου.

Η L. Μαρία Πολίτου επί σειρά ετών κάνει πράξη την ουσιαστική προσφορά προς τον άνθρωπο, σύμφωνα με τα Λαϊονικά Ιδεώδη.

Φροντίζει πάντα να καλλιεργεί το πνεύμα συνεργασίας, αλληλεγγύης, με ενότητα και ανιδιοτέλεια.

Καταθέτοντας το σύνθημά της, «Ενώνουμε Δυνάμεις», την συγχαίρουμε από καρδιάς, όλοι εμείς οι Lions και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα της, συνοδοιπόροι στο σημαντικό έργο που αναλαμβάνει για το 2023-2024.

Συγχαίρουμε επίσης τους νεοεκλεγέντες στο αξίωμα του Α’& Β’ Αντικυβερνήτη,

Μανώλη Βεργετάκη και Γιώργο Πατεράκη.

Συγχαρητήρια στην Κυβερνήτη του Θ117Β, Τάνια Μπεκροδημήτρη και στους

Α’& Β’ Αντικυβερνήτες, Γιώργο Στασουλλή και Πάνο Συνοδινό καθώς και στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του Πολλαπλού Θέματος, Αντώνη Μιλάνο. Η Πρόεδρος                              Τα μέλη της Λέσχης Lions Κω

 Νίλουφερ Τλε                            « Ο Ιπποκράτης»

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
Κείμενα Χριστιανών  Ορθοδόξων ιεραρχών
Κείμενα Χριστιανών Ορθοδόξων ιεραρχών 03/05 - 00:23
Κοινωνία
Τα μσσωνικα οφίτσια και οι τίτλοι τους τα στέλλουν οι τέκτονες αρχηγοί τους μασωνοι από ΗΠΑ και Αγγλία. Όσο για λεφτά έχουν άπειρα και σκορπούν ψίχουλα . Για να γίνουν μέλη περνούν από μυστικιστικές κλειστές τελετές. Όλα στάχτη στα μάτια. Η μασωνιας των Εβραίων σιονιστων δεν είναι χολή είναι πραγματικότητα αντιχρίστου. Όσο για τα δωράκια πουλήσετε τη ψυχή σας στους μασωνους . Τα μηχανήματα στα νοσοκομεία μπορεί να τα πάρει και το κράτος μας χωρίς υποχρέωση . Ανοίξτε τα κείμενα της μασωνιας των Ροταρυ και των Λάιονς και δες τε την πραγματική αλήθεια.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 02/05 - 22:54
ΑΠΟΡΙΑ ΚΩΟΥ
Βγαίνει τόση χολή γιατί έχετε κουράσει με τις διακρίσεις και τους τίτλους σας.Πολυ αυτοπροβολή.Οσιν αφορά το τί βάζετε από την τσέπη σας, δημοσιοποιήσετε το να γνωρίζει ο κόσμος.Γενικα, όχι ονομαστικά.Πολυ φιγούρα προσώπων, πολύ φιακες μαζεμένοι.Τον πήχη και το προφίλ χαμηλά και δεν θα ασχολείται κανείς μαζί σας.Αλλα εσείς επιλέγετε να ασχοληθεί ο κόσμος μαζί σας.
ανιστόριτοι
ανιστόριτοι 02/05 - 13:31
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΧΟΛΗ
Οι Lions πρώτα βάζουν το χέρι στην τσέπη και μετά από εκδηλώσεις. Ειναι λυπηρό που υπάρχουν ανθρωπάκια που από τους καναπέδες των σπιτιών τους ασκούν κριτική. Καλό εό είναι πριν ρίξετε χολή , να μαθαίνετε και κάποια πράγματα. Πηγαίνετε να δείτε στο νοσκομείο της Κω και να δείτε πόσα από τα μηχανήματα έχουν προσφερθεί από τους Lions. Πάντα με τη βοήθει ατου κόσμου. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς!! Με τόσο μίσος τι καρδιά θα παραδώσετε..... ΑΠΟΡΩ!!
Αυγουστίνος Καντιώτης επίσκοπος διόρθωση λάθους
Αυγουστίνος Καντιώτης επίσκοπος διόρθωση λάθους 01/05 - 00:41
Κοινωνια
Μια απαραίτητη διορθωση. Συγνώμη οι Λάιονς και οι Ροταρυ. Πως βγήκε η λέξη Τούρκοι καμία σχέση Ροταρυ γράψαμε όχι Τούρκοι. ηλεκτρονικό λαθος
Αυγουστίνος Καντιώτης επίσκοπος
Αυγουστίνος Καντιώτης επίσκοπος 30/04 - 22:46
Κοινωνία
Οι Λάιονς και οι Τούρκοι είναι παρακλάδια της αντίχριστος μασωνικης Στοάς. Έχουν αρχηγούς στις ΗΠΑ και στην Αγγλία αντίχριστους μασωνους. Είναι προβαροσχημοι λύκοι από εβραιοσιωνιστικη οργάνωση. Κάνουν δήθεν φιλανθρωπίες για κάλυψη των σκοπών τους. Αυτά τα ξέρει η Μαρία; Και οι άλλοι;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/04 - 07:16
Γνώστης
Ωραίοι τίτλοι, όμορφα αξιώματα, κενό περιεχόμενο.Διαχειριση εσόδων από εκδηλώσεις και δωρεές κάνουν.Προσωπικα χρήματα δεν βάζουν.Την αυτοπροβολη και την υστεροφημία τους υπηρετούν.Αντε και πρόεδρος της Δημοκρατίας.Τι άλλο θα δούμε ρε φίλε.10-15 σύλλογοι στο νησί ( από σχολεία, σωματεία, συλλόγους, οργανώσεις) τα ίδια σχεδόν άτομα.Πως τα προλαβαίνουν όλα, και δουλειά, και οικογένεια και συμμετοχή σε συλλόγους είναι απορίας άξιον.Σταματω για να μην πω τίποτα άλλο.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ