Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

Τελευταία σχόλια

Ανώνυμος: Σήμερα (20:39)
Χάνοντας τας φρένα; - Δεν γνωρίζουμε επίσης σύνορα. Οι κατοικημένες περιοχές του νησιού, ιδιαίτερα γύρω από την Πλατιά της Πύλης, τρομοκρατούνται από παιδιά και νέους προβληματικών οικογενειών και οι γονείς τους αποτυγχάνουν!
Ανώνυμος: Σήμερα (20:39)
Χάνοντας τας φρένα. - Τα αλλοδαπα δεν έχουν φρένα, καί ούτε έχουν κάνει σχολεία γειά αυτοσυγκράτηση! Όπου νάνε, όποτε νάνε,και όποτε νάνε!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

Σύλληψη αλλοδαπού για βιασμό στην Κω

12/05/2025
492 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Την 10-05-2025 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κω, 20χρονος αλλοδαπός ο οποίος, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, εξανάγκασε σε συνουσία 21χρονη αλλοδαπή. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1,8- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης και μκροποσότητα κοκαΐνης.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/05 - 20:08
Χάνοντας τας φρένα;
Δεν γνωρίζουμε επίσης σύνορα. Οι κατοικημένες περιοχές του νησιού, ιδιαίτερα γύρω από την Πλατιά της Πύλης, τρομοκρατούνται από παιδιά και νέους προβληματικών οικογενειών και οι γονείς τους αποτυγχάνουν!
Ανώνυμος
Ανώνυμος 12/05 - 17:51
Χάνοντας τας φρένα.
Τα αλλοδαπα δεν έχουν φρένα, καί ούτε έχουν κάνει σχολεία γειά αυτοσυγκράτηση! Όπου νάνε, όποτε νάνε,και όποτε νάνε!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ