Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Το Ίδρυμα Αθανάσιου και Μαρίνας Μαρτίνου δίπλα στο Νηπιαγωγείο Πυλίου

02/12/2022
494 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σε μία σπουδαία πράξη για ακόμη μία φορά προχώρησε το Ίδρυμα του Θανάση και της Μαρίνας Μαρτίνου με όνομα Ίδρυμα Αιγέας, αυτή τη φορά προς το νηπιαγωγείο στο Πυλί. Το ζευγάρι προχώρησε στην ανακαίνιση της κουζίνας του σχολείου μετά από αίτημα που υπέβαλλε ο διευθυντής κ. Μάκης Ματθαιόπουλος. 

«Το 1ο Νηπιαγωγείο Πυλίου Κω νιώθει για μια ακόμα φορά απέραντη ευγνωμοσύνη για το Κοινωφελές Ίδρυμα του Αθανασίου και της Μαρίνας Μαρτίνου (Ίδρυμα Αιγέας) καθώς μετά την επιστολή που έστειλε ο Προϊστάμενος του νηπιαγωγείου στις 28 Μαρτίου 2022 ζητώντας δωρεά για ανακαίνιση κουζίνας, η υπεύθυνη Τεχνικού Τμήματος κυρία Σαρρή Μαρίνα απάντησε θετικά στις 27 Απριλίου 2022.

Η δωρεά του Ιδρύματος Αιγέας περιλαμβάνει την ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ που αποτελεί χρόνιο αίτημα μας λόγω της παλαιότητας του κτιρίου, της φθοράς και της επικινδυνότητας των συσκευών, των πλακιδίων και των αποθηκευτικών χώρων.

Οι εργασίες στη κουζίνα ξεκίνησαν την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 και ολοκληρώθηκαν τη Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2022» μας ανέφερε μεταξύ άλλων ο διευθυντής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εφοπλιστικό ζευγάρι Μαρτίνου έχει πλούσια φιλανθρωπική δράση όχι μόνο στους τόπους καταγωγής τους στη Στερεά Ελλάδα, άλλα σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια όπως έμπρακτα το έκαναν στην περίπτωση του νηπιαγωγείου στο Πυλί. 

« Ευχαριστήσουμε την κυρία Κασίου Διονυσία που αφιλοκερδώς έκανε τον σχεδιασμό της ανακαίνισης αλλά και για όλες τις ιδέες όσον αφορά την παρέμβαση που πραγματοποιήθηκε.

Ακολούθως, ευχαριστούμε τον κ. Χωραφιό Νικήτα για τις ξυλουργικές εργασίες, τον κ. Thanasj Spiro Jorgo για την εργασίες τοποθέτησης πλακιδίων και την κυρία Γουρλά Δήμητρα για την προμήθεια των υλικών και των ειδών υγιεινής.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ στον κ. Χατζηθεοδώρου Χρήστο που αφιλοκερδώς προσέφερε τις ηλεκτρολογικές εργασίες και στον κ. Μαλάκωνα Μιχάλη που την αμοιβή του για τις υδραυλικές εργασίες θα τη δωρίσει στο νηπιαγωγείο μας για την κάλυψη άμεσων αναγκών μας.

Φυσικά το πιο μεγάλο ευχαριστώ δικαιωματικά ανήκει στο Κοινωφελές Ίδρυμα του Αθανασίου και της Μαρίνας Μαρτίνου (Ίδρυμα ΑΙΓΕΑΣ) για την εκπλήρωση μιας τόσο σημαντικής παρέμβασης στο νηπιαγωγείο μας και μάλιστα με τόσο γρήγορους ρυθμούς».

Μετά τη δωρεά, ως ένα μικρό ευχαριστώ ο κ. Ματαθιόπουλος απέστειλε ζωγραφιές των παιδιών στο ζεύγος Μαρτίνου καθώς και το βραβευμένο μέλι Κοπανέζου, ως ένα μικρό ευχαριστώ για την τόσο σπουδαία τους πράξη. 

Με μεγάλη έκπληξη ο διευθυντής του σχολείου παρέλαβε ένα συγκινητικό ευχαριστήριο του κ. Θανάση Μαρτίνου που υπογράφει ο ίδιος όπου ευχαριστεί για τις όμορφες ζωγραφιές των παιδιών και το εξαιρετικό μέλι.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Μαρτίνος είναι εφοπλιστής και παράλληλα διοικητής του Αγίου Όρους. Το έργο του προς την εκκλησία, προς ιδρύματα, παιδιά και έχοντες ανάγκη είναι αναρίθμητο και κυρίως γίνεται με ανιδιοτέλεια. 

Σάντυ Λαδικού 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ