Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us

Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ “ΝΟΣΕΙ” ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ «ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ»…

15/04/2021
242 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Τραγική συνεχίζει να είναι η κατάσταση στον χώρο υγείας στο Νησί μας. Μπορεί όλοι να φωνάζουν ότι η υγεία είναι πάνω απ’ όλα και αυτό είναι το σωστό, όμως δεν βλέπω τους αρμόδιους φορείς, να κάνουν κάτι γι’ αυτό. Το νοσοκομείο μας πάει από το κακό στο χειρότερο, με γιατρούς να φεύγουν και το προσωπικό που έχει μείνει κάθε μέρα να δίνει αγώνα για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Δεν μιλάω για το νέο νοσοκομείο που ακούω. Βλέπω ότι θα είναι άλλη μία κοροϊδία, όπως τόσες άλλες τα προηγούμενα χρόνια. Πού είναι όμως οι βουλευτές, ο Έπαρχος , ο Δήμαρχος να κάνουν κάτι για να αλλάξει η κατάσταση. Αντί να παλεύουμε γι’ αυτά, καθόμαστε στα έξυπνα παγκάκια και λιαζόμαστε, λες και τα έχουμε όλα λυμένα.

Τι γίνεται με το Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας που συνεχίζει και παραμένει υποστελεχωμένο, με το Κ.Υ. στο Πλατάνι που θέλει και εκεί ενίσχυση; Θα ασχοληθεί κάποτε σοβαρά κανένας με αυτά τα σημαντικά θέματα και δεν θα μένει μόνο στα λόγια, αλλά να δούμε και πράξεις.

Ντροπή και αίσχος σε όλους τους αρμόδιους που όλα αυτά τα χρόνια, έχουν φέρει το νησί μας, την πατρίδα του Ιπποκράτη σε αυτή την κατάσταση.

Υ.Γ. Εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει τον μεγάλο ευεργέτη των Ενόπλων Δυνάμεών μας, Ιάκωβο Τσούνη, ο οποίος απεβίωσε πριν από λίγες μέρες και εύχομαι το παράδειγμά του να γίνει μίμηση για αρκετούς συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν την οικονομική δυνατότητα να ενισχύσουν την Άμυνα της χώρας μας.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

×

ΕΞΟΔΟΣ