Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΣΤΟ "ΠΡΑΣΙΝΟ" ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΠΑΣΣΑΝΙΚΟΛΑΚΗ (φωτό-βίντεο)

26/12/2021
345 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Τελείως διαφορετικός ήταν ο φετινός φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Αθλοπαιδιών, προς τιμήν του Χάρη Πασσανικολάκη, αφού μετά από πολλά χρόνια, έγινε πραγματικότητα το "όνειρο" και "πρασίνισε" το παλιό γήπεδο Ανταγόρας, με τον Χάρη πλέον από ψηλά, να χαίρεται βλέποντας αυτή την εξέλιξη.

Αρκετά χαρούμενος και συγκινημένος ήταν και ο γιος του Χάρη Πασσανικολάκη, Γιώργος αφού τόσο αυτός όσο και ο πατέρας του προσπάθησαν αρκετά για αυτό το γήπεδο και ο αγώνας τους δικαιώθηκε.

Το Γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ πού φιλοξένησε γενιές και γενιές Κώων ποδοσφαιριστών αλλά και αθλητών αποτελεί ένα αθλητικό κόσμημα και θα αποτελέσει ένα σημαντικό παράγοντα στην πρόοδο του Κωακού ποδοσφαίρου για τα επόμενα χρόνια.
Ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς δήλωσε ότι σε δύο μήνες με την ολοκλήρωση όλων των εργασιών ανακαίνισης που πραγματοποιούνται θα δοθεί στην αθλητιώσα νεολαία της Κω.

Το παρών έδωσαν αρκετές παλιές δόξες του Κωακού ποδοσφαίρου όπως και παιδιά που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, όπως είναι ο Στέργος Μαρίνος αλλά και Κώοι ποδοσφαιριστές, που ξεχωρίζουν με την παρουσία τους στον Παναθηναϊκό και στον Ατρόμητο, όπως είναι ο Γιώργος Κυριόπουλος και ο Σταμάτης Σαρηγιάννης.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ