Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ

07/02/2020
59 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

- Δυσκόλεψαν τα πράγματα σε ότι αφορά την υπόθεση παραμονή για την Δόξα Καρδάμαινας μετά την ήττα στην Παστίδα απ' τον Αστέρα και το δύσκολο πρόγραμμα που έχει η ομάδα του Στάθη Γκουντελίτσα.


- Ματς κλειδί για την Α.Ε Κω αυτό με την Παστίδα αφού με νίκη ανεβαίνει βαθμολογικά και αφήνει μακριά σε απόσταση πέντε βαθμών τον Κλεάνθη που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις μαζί με Καρδάμαινα και Α.Ε Λέρου.


- Η ΑΕΛ παίζει με τον Διγενή στο Κοσκινού την Τρίτη. Με ήττα θα είναι η πρώτη ομάδα που θα πέσει ενώ ο Διγενής θα έχει κάνει βήμα παραμονής ειδικά αν τα Μαριτσά περάσουν απ' το Παραδείσι που είναι και το πιο λογικό.


- Πλέον θα υπάρχουν αρκετές αδιάφορες ομάδες που είτε θα σκέφτονται την επόμενη χρονιά είτε το κύπελλο Δωδεκανήσου οπότε σίγουρα θα γίνουν ανταλλαγές αποτελεσμάτων.


- Μαθαίνω για κάτι περίεργα τηλεφωνήματα από μεγάλους μετά το τέλος κάποιων αναμετρήσεων οπότε νομίζω ότι η υπόθεση τίτλος δύσκολα θα αλλάξει νησί. Μακάρι να βγω ψεύτης.


- Την χρονιά που έρχεται θα υπάρχουν πολλές αλλαγές σε διοικητικά σχήματα αφού μαθαίνω για ανθρώπους που θα μπουν σε συλλόγους αλλά και για άλλους που θα κλείσουν οριστικά την πόρτα και θα ρίξουν μαύρη πέτρα.


- Να είσαι παράγοντας να έχεις πληρώσει έναν προπονητή σχεδόν "χρυσό" να μην αλλάζει τίποτα στην ομάδα σου και να αναγκάζεσαι στα social να τον αποθεώνεις για να μην σε κράζει και ο κόσμος.


- Τι ωραίες κινήσεις αυτές με τους παλαίμαχους της Πάτμου που κάνουν ταξίδια και παίζουν με μεγάλες ομάδες. Τόσο δύσκολο είναι για ένα νησί όπως η Κως να μπορέσει να φτιάξει μια τέτοια ομάδα; 


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ