Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

Εθνική προδοσία η αποστρατικοποίηση των νησιών μας

02/03/2022
126 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Αγαπητοί συμπατριώτες, σε λίγες μέρες κλείνουμε τα 74 χρόνια από την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Μητέρα Ελλάδα. Σχεδόν ανά τακτά διαστήματα, ακούμε, διαβάζουμε για τις περίφημες πλέον διερευνητικές εντολές.

Έτσι δυστυχώς το αναφέρουμε τώρα. Μα τον Άγιο Σπυρίδωνα, πρέπει να έχει κανείς αποφοιτήσει από κάποιο Πανεπιστήμιο για να κατανοήσει, ότι ο Τούρκος δεν συμμορφώνεται, παρά μόνο από την ισχύ των όπλων καταλαβαίνει. Ας μην βαπτίσουμε λοιπόν τα παζάρια, φιλίες.

Ο Τούρκος φίλος δεν γίνεται, είναι φτιαγμένος για αφέντης. Σε σέβεται όταν του φέρεσαι ως αφέντης και όχι ως υπηρέτης. Ο λαός το έχει πει επιγραμματικά, Τούρκο φίλευε τον κώλο σου φύλαγε. Άλλωστε η παροιμιακή σοφία των γειτόνων μας, είναι επ’ αυτού απολύτως ειλικρινής: Θρέψε κόρακα το μάτι να σου βγάλει. Ο φίλος του εχθρού μου, είναι δυο φορές εχθρός μου. Έτσι λέει ο θυμόσοφος λαός μας και αντιλαμβάνεστε όλοι πως εννοώ την εταίρο μας στην Ε.Ε. Γερμανία. Την φιλοτουρκική διαχρονικά Γερμανία, η οποία πλέον δεν κρατά ούτε τα προσχήματα, επιθυμώντας στο δεύτερο τρέχων εξάμηνο, εάν θυμούμαι καλά το 2020, που ασκούσε την Προεδρία τη Ε.Ε. θα ολοκληρώσει τον διαμελισμό της Ελλάδας προς όφελος της Τουρκίας, υποκινώντας διάλογο χωρίς προαπαιτούμενα, μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας και συντασσόμενη, απολύτως με τα θέλω του Ισλαμοφασίστα Ερντογάν.

Τελευταίο κατόρθωμά της, η επιθυμία της τότε Άνγκελα Μέρκελ για την αποστρατικοποίηση των νησιών μας, με ταυτόχρονη τάχατες αποχώρηση της Τουρκικής Στρατιάς του Αιγαίου, που συγκροτήθηκε από 130.00 Στρατό τον Ιούνιο του 1975, με έδρα τη Σμύρνη.

Ωστόσο, θα πρέπει εμείς να θυμίσουμε, ότι στην συνθήκη της Λωζάννης το 1923, αναφέρεται η αποστρατικοποίηση των νησιών του Αν. Αιγαίου και τα οποία εξοπλίστηκαν με στρατό από το 1975, με την απειλή της δημιουργηθείσας Στρατιάς του Αιγαίου. Όμως τα Δωδεκάνησα εντάσσονται στη Συνθήκη των Παρισίων του 1947, όπου δεν τα αγγίζει ζήτημα αποστρατικοποίησης και βεβαίως είναι ξεκάθαρο, πως το Καστελλόριζο ανήκει στα Δωδεκάνησα. Στο ίδιο πλαίσιο μπορούμε να πούμε προπέτασμα καπνού, η αποστρατικοποίηση των νησιών μας εντάσσεται και το γεγονός, το οποίο έλαβε χώρα κατά τον Σεπτέμβριο του ’20 στην παρενόχληση του Blue Star ανάμεσα στη Σύμη και στη Ρόδο. Αλλά ταυτόχρονα, με την στρατιωτική ενίσχυση των νησιών μας στο Αιγαίο, θα πρέπει να αποχωρήσουν και όλοι οι παράνομες μετανάστες, από τα hoτ spot όπου φιλοξενούνται και επωάζονται θύλακες του Ερντογάν, αναμένοντας το πρόσταγμα του Τούρκου Σουλτάνου, για να διευκολύνουν την εισβολή των βαρβάρων της Ασίας στα νησιά μας.

Γιατί κύριοι της Κυβέρνησης, η όποια σκέψη αποστρατικοποίησης των νησιών μας στο Αιγαίο Πέλαγος, θα σημάνει μεσοπρόθεσμα τον αφανισμό της Ελλάδας, αφού το Αιγαίο μας είναι κοιτίδα του πανταχού Ελληνισμού. Μερική ή ολική αποστρατικοποίηση των νησιών μας, θα είναι εθνική προδοσία για όποια Ελληνική κυβέρνηση διανοηθεί και να το σκεφτεί ακόμα. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Να θυμίσουμε πως, έχουν γνώση οι φύλακες...

ΥΓ: Εδώ, επίσης, θέλω να προσθέσω ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουμε ούτε δευτερόλεπτο. Αναφορικά και με το άνοιγμα της γραμμής προς τα απέναντι παράλια, λόγω της επερχόμενης τουριστικής περιόδου, η οποία βρίσκεται προ των πυλών, πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να ανοίξουμε τα μάτια μας, πριν να είναι πολύ αργά.

Όπως επίσης, θέλω να τοποθετηθώ εδώ, πως προσωπικά εμένα δεν με πείθουν τα λεγόμενα αρκετών συμπατριωτών ασχολούμενοι με τον τουριστικό - επιχειρηματικό κλάδο για τους τουρκομογγόλος. Προφανώς ξεχνάμε τα 400 χρόνια σκλαβιάς. Ούτε και κάποια άλλα καλόπαιδα παλαιότεροι και νεότεροι τοπικοί σύμβουλοι ασχολούμενα με τα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας, ότι ντε και καλά ο πολιτισμός ή η μουσική ενώνει. Όπως έγινε πριν 3-4 χρόνια, εάν θυμάμαι καλά, κάποιο μουσικό σχήμα, το οποίο βρέθηκε εκεί για κάποια μουσική εκδήλωση. Τραγικό, τραγικότατο λάθος για να μην γράψω εθνική προδοσία..

Εάν λοιπόν εσείς πιστεύεται στην καλή γειτονία και φιλία, λυπάμαι, αλλά είστε πολύ βαθιά νυχτωμένοι. Ο λύκος το χρώμα του δεν το αλλάζει. Η Τουρκία πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν σχεδιάζει, αλλά προσχεδιάζει.

Ζήτω το έθνος, ζήτω οι ηρωικές και ένδοξες Ένοπλες Δυνάμεις μας. Ζήτω τα Δωδεκάνησα. Τιμή και δόξα στους χιλιάδες προγόνους μας, που έπεσαν για την πολυπόθητη λευτεριά της πατρίδας μας, για να είμαστε εμείς ελεύθεροι σήμερα, για του Χριστού την πίστη, την Αγία και της πατρίδος την ελευθερία.

Μετά τιμής ένας Δωδεκανήσιος Μακεδόνας

Θέμος Κουκούλας

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ανώνυμος
Ανώνυμος 10/03 - 21:47
ασχετος
Ρε ανηστορητε δεν ξερεις οτι στα νησια υπαρχουν μονο εθνοφυλακες; ΜΕ τα θεματα αυτα που ειναι πολυ σοβαρα που ειναι και εθνικα θεματα δεν πρεπει να ασχολειται ο καθε ενας παρα μονο το υπουργειο και οι αρμοδιοι..
Θέμος Κουκούλας
Θέμος Κουκούλας 10/03 - 13:35
Ανταπάντηση προς τους καλούς φίλους
Φυσικά να τους ευχαριστήσω εκ καρδίας για την κριτική τους. αναφορικά με το συγκεκριμένο άρθρο μου το οποίο έχει να κάνει με την αποστρατικοποίηση των νησιών μας. Εάν θυμάμαι καλώς και σε άλλο μου άρθρο έχω αναφερθεί και μέσα από τούτες τις γραμμές, για μένα προσωπικά, είναι θα είναι και θα αδιαπραγμάτευτο. Τέλος!Σέβομαι τις απόψεις τους, όπως και αυτοί πρέπει να σεβαστούν τις δικές μου.Είναι τιμή μου, το να καθίσω και να διαβάσω, να μάθω την χιλιογραμμένη ιστορία της χώρας μου και ειδικά για τους τουρκομογγόλους σφαγεις και γενικότερα για τους 4 αιώνες σκλαβιάς. Ούτως ή άλλως, το οφείλω στους προγόνους μου σαν ελάχιστο φόρο τιμής, για να ζω σήμερα, όχι μόνο εγώ, αλλά και οι αγαπητοί φίλοι που σήμερα μου κάνουν κριτική για το αν έχω δικαίωμα να γράφω και να μιλώ για τους τυράννους της πατρίδος μου. Ντροπή, ντροπή σας συνέλληνες. Και τους ενημερώνω ότι η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας.Επίσης, θα χαιρόμουν πάρα πολύ, να γνωριστούμε κάποια στιγμή από κοντά, ανταλλάσοντας τις όποιες απόψεις μας πάνω στα συγκεκριμένα θέματα, πίνοντας ένα καφεδάκι.
Πολίτες Κω
Πολίτες Κω 02/03 - 21:22
Πολιτική
Δεν υπάρχουν στρατιώτες στα νησιά μας υπάρχουν Εθνοφυλακες. Το καταλάβαμε;;
Συμβουλή φιλική
Συμβουλή φιλική 02/03 - 21:18
Πολιτική
Αυτά αφορούν τα ανάλογα υπουργεία Αμύνης και Εξωτερικών. Δεν αφορούν άτομα που αβασανιστα οξύνουν τα πνεύματα και μιλούν για σοβαρότατα πατριωτικά θέματα χωρίς να είναι ειδήμονες. Γι'αυτό προσοχή σε ότι λέμε και γράφουμε . Τα εν οίκω μη εν δήμω.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ