Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

15/01/2022
38 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Από τη φονική μανία των Τούρκων δεν εξαιρέθηκαν οι αιχμάλωτοι πολέμου Έλληνες αξιωματικοί και οπλίτες. Η Ελληνική πλευρά τους υπολόγιζε σε 50.000, ενώ οι Τούρκοι παραδέχτηκαν την κράτηση 32.000 Ελλήνων αιχμαλώτων. Από αυτούς επέζησαν και παραδόθηκαν μόνο περί τους 15.000 άνδρες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του τρόπου εξόντωση των Ελλήνων αιχμαλώτων αποτελεί το στρατόπεδο Ουουσάκ, όπου στιβάχτησαν 10.000 αξιωματικοί και οπλίτες τον Σεπτέμβριο του 1932 και μετά από 2 έτη παραδόθηκαν 2.500 ως μόνοι επιζώντες.

Ο πολυπολιτισμός διαβρώνει τους εγκεφάλους των παιδιών μας και τα ετοιμάζει για την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όπως την ονειρεύεται μέσα από τα βιβλία του ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, ο οποίος καμαρώνει για τα πετυχημένο παράδειγμα της Κύπρου, αφού για μερικές δεκάδες χιλιάδες Μουσουλμάνους, μας άρπαξαν την μισή Κύπρο, φανταστείτε τι θα γίνει με τα εκατομμύρια των Μουσουλμάνων που μας φορτώνει η Παγκοσμιοποίηση. Η Ελλάδα θα γίνει βιλαέτι της υψηλής Πύλης και μάλιστα αναίμακτα. Το άφθονο χρήμα, η άφθονοι μουσουλμάνοι έποικοι και οι άφθονοι προδότες, θα ζωντανεύουν το δόγμα του Νταβούτογλου, που θέλει τα Βαλκάνια κάτω από την Οθωμανική εξουσία.

ΥΓ1: Ξυπνάτε ωρέ Έλληνες από αυτόν τον καταραμένο λήθαργο επιτέλους. Χάνουμε την πατρίδα μας, τα νησιά μας. Δεν είναι το θέμα μας μόνο ο τουρισμός ή οι tour operators και Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Γερμανοί. Ο πρωτογενής τομέας του αγαπημένου μας νησιού, έχει βαλτώσει, αλλά και γενικότερα, ανά την επικράτεια της χώρας δυστυχώς δεν παράγουμε ούτε μια οδοντογλυφίδα. Προφανώς όλοι αυτοί οι θεομπαίχτες, χλεχλέδες είναι πλέον ανίκανοι, ανάξιοι για καπετάνιοι αυτού του πλοίου που λέγεται Ελλάς. Το πλοίο Ελλάς κατευθύνεται με μαθηματική ακρίβεια, όχι στα βράχια, αλλά στο βυθό. Αν και κατά την ταπεινή μου άποψη, ήδη βρισκόμαστε στον βυθό και δεν το γνωρίζουμε.

ΥΓ2: Και γι’ αυτό το λόγο, μέσα από τα άρθρα μου και την πανδημία που ταλαιπωρεί ολόκληρο τον πλανήτη και την χώρα μας, φυσικά εδώ και 2 χρόνια, με το οικτρό αποτέλεσμα του μακάβριου αριθμού των 20.000 συνανθρώπων μας, να έχουν φύγει από τη ζωή, θέλω επίσης να καταδείξω και το άλλο φλέγον θέμα των εθνικών μας προβλημάτων, με των εξ Ανατολών αιμοσταγών Μογγόλων αλλόθρησκων γειτόνων μας, καθώς επίσης και το μεταναστευτικό λαθρομετανάστευσης και εισβολής, που δυστυχώς ο Μηταράκης, αν και νησιώτης τους έχει κάνει σημαία του. επίσης καυχιέται στα ΜΜΕ για το κατόρθωμα της αθλίας του κυβέρνησης, την δημιουργία υπερδομών στα νησιά μας, σε Κω, Λέρο, Σάμο, Χίο, Μυτιλήνη και Έβρο και μάλιστα, εμάς το νησί , έχει ως παράδειγμα που κατάφερε να φτιάξει τις δομές. Εκτός από μία μερίδα συμπολιτών που πάλεψαν σκληρά με νύχια και με δόντια, πραγματικά τους συγχαίρω μέσα από την καρδιά μου, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να το αποτρέψουμε όλο αυτό. Θα έπρεπε όλο το νησί σύσσωμο, σαν μια γροθιά να παλέψουμε να μην γίνουν αυτές οι δομές. Όπως επίσης να παλέψουμε και για το θέμα της υγείας μας, το νοσοκομείο, αλλά θα μου επιτρέψετε να ανακράξω όχι το θάλαττα θάλαττα, αλλά του Ιπποκράτη χώρα τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα…

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ