Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us

ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΥΛΙΩΤΕΣ ΟΤΙ “ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ” ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ;

30/11/2021
1279 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Μπορεί στην αρχή και εγώ ως «Πυλιώτης» να είχα εκνευριστεί αφάνταστα από τα λεγόμενα συμπολιτών μας, ότι εκεί στο Πυλί, “βολεύτηκαν” από τη λειτουργία του Hot spot και μάλιστα αρκετοί θησαύρισαν, ωστόσο όσο περνάει ο καιρός, τείνω στο να συμφωνήσω στα παραπάνω.

Εμείς, οι Πυλιώτες, ήμασταν αυτοί που βρεθήκαμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, ενάντια στην δημιουργία του hot spot και φάγαμε το περισσότερο ξύλο από τα ΜΑΤ. Όμως όσο πέρναγε ο καιρός, αρκετοί που πρωτοστατούσαν στα επεισόδια, “γλυκάθηκαν” από τη παρουσία των μεταναστών στην περιοχή, αφού είδαν αυξήσεις στους τζίρους των επιχειρήσεών τους, ενώ άλλοι διορίστηκαν ως συνοριοφύλακες, σεκιούριτι ή σε MKO ή σε άλλες δουλειές, μέσα και έξω από το Hot spot, που σχετίζονται με το μεταναστευτικό, ενώ άλλοι πούλησαν και τα χωράφια τους για να γίνει η δομή.

Από τότε λοιπόν επικρατεί μία περίεργη ησυχία τόσο στο Πυλί, όσο και στο υπόλοιπο νησί, καθώς δεν είναι μόνο οι Πυλιώτες που παίρνουν καθημερινά τηλέφωνα τον Διοικητή του ΚΥΤ, αλλά και πολλούς άλλους, για να τους βρουν μία δουλειά εκεί.

Γι’ αυτό άλλωστε δεν υπήρχε και κανένας στα εγκαίνια, να φωνάξει κατά της δημιουργίας αυτής της δομής. Γνώμη μου, είναι ότι ακόμα και ο Δήμαρχος, αλλά και οι άλλοι εκπρόσωποι των παρατάξεων ή των φορέων του Νησιού που αντιδρούν, θα έπρεπε να είναι παρόντες στα εγκαίνια, για να εκφράσουν την αντίθεσή τους.

Ήρθαν, έκαναν τα εγκαίνια, ήταν όλοι μες στην καλή χαρά και δεν κουνήθηκε φύλλο.

Αυτή είναι η πραγματική εικόνα που έμεινε και θα μείνει στην ιστορία.

Οπότε, μην ζητάμε τώρα και τα ρέστα. H ευθύνη είναι όλων μας, και των κατοίκων αλλά κυρίως των τοπικών αρχών..

Υ.Γ.: To κείμενο δεν αφορά όλους τους συγχωριανούς μου, αλλά σίγουρα μια μεγάλη μερίδα από αυτούς.

Ο υπογράφων δεν θεωρεί εαυτόν, άμοιρο ευθυνών…

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ανώνυμος
Ανώνυμος 22/01 - 08:00
Χοτσποτ
Βολευτειτε τωρα και μη μιλατε. Επαναστατες του σαλονιου
Αναγνωστες
Αναγνωστες 06/12 - 02:49
Μετανάστευση
Έτσι είναι πούλαμε τα χωράφια για καταυλισμό προσφύγων.. τα σπίτια στο χωριό στους απογόνους εγκληματίες πολέμου τους Γερμανούς....και γενικώς σκύβουμε το κεφάλι και τρώμε χαστούκια. Όλα θυσία για το χρήμα......
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/12 - 05:54
Κάπου κάνεις ένα μικρό Λαθος
Μια παρατήρηση γιατί κάνεις και λάθος, τα hot spot παρακαλάνε να έρθουν οι εργαζόμενοι και οι μισθοί δεν είναι αρκετοί για να θησαυρισεις όπως λες αν το ψάξεις καλά σαν δημοσιογράφος ο μισθός σεκιούριτι είναι 570 ευρώ το μήνα και για καθαριότητα 600-670 ευρώ το μήνα. Εδώ ο Τσίπρας τα 7.000.000 ψήφους του Όχι το έκανε Ναι το χωριό όταν έλεγε Όχι στο χοτ σποτ θα μας παίρνουσε ? ΟΙ μόνοι που ευθύνονται για την κατάσταση είναι αυτοί που ενοικιάσαν και πούλησαν χωράφια μόνο αυτοί κανένας άλλος ούτε μαγαζάτορας ούτε υπάλληλος για 4 χρόνο με 570 ευρώ το μήνα.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/11 - 23:00
Αυτός ειναι Άντρας !!!
Συγχαρητήρια φιλε Συντοπίτη !Εισαι μεγαλη ψυχή που βγαίνεις δημοςια και λες την αληθεια !Εισαι παραδειγμα προς μίμηση !Σεβασμός στο πρόσωπο σου !!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ